Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Κακή εμφάνιση και ήττα για την ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Του Γιάννη Σιταρίδη
Δεν τα κατάφερε η ΚΟΥΠΑ Κιλκίς. Ύστερα από μια κακή εμφάνιση, ηττήθηκε από το μαχητικό Σκυδραϊκό με 74 – 65, σε ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Όλα έμοιαζαν ισορροπημένα από το ξεκίνημα του αγώνα. Οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ χωρίς κάποια από τις δύο να απομακρύνεται από την άλλη. Τα τρία τρίποντα σε έξι προσπάθειες ήταν ένα από τα αξιοσημείωτα της περιόδου. Σκορ περιόδου 17 – 18 υπέρ της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς.

Η δεύτερη περίοδος έμοιαζε με την πρώτη όσο αφορά την εναλλαγή στο σκορ. Οι δυο ομάδες ήταν ιδιαίτερα άστοχες, το παιχνίδι δεν είχε καθόλου ρυθμό, και το 34 34 έμοιαζε δίκαιο στο τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο. Οι ψηλοί της ομάδας βέβαια φαινόταν πως ήταν σε κακή μέρα. Η μπάλα δεν μπήκε ποτέ μέσα στη ρακέτα με το σωστό τρόπο, ενώ έλλειπε και η συγκέντρωση σε πολλές περιπτώσεις. Παρά το κακό πρόσωπο όμως υπήρξαν στιγμές που η ομάδα έδειξε τη γνωστή της μαχητικότητα και με 9 αναπάντητους πόντους μετέτρεψε το 50 – 45 σε 50 – 54 που ήταν και το σκορ της τρίτης περιόδου.

Το πρόβλημα της ομάδας όμως φαινόταν από την αρχή πως ήταν η συγκέντρωση. Η διαφορά των τεσσάρων πόντων δεν ήταν αρκετή τελικά. Ούτε οι τεχνικές ποινές που ακολούθησαν την αποβολή παίκτη του Σκυδραϊκού στάθηκαν ικανές ώστε να διατηρηθεί το προβάδισμα. Πολλές ήταν φυσικά και οι άστοχες βολές των πολλών κερδισμένων φάουλ.

Μοιραία λοιπόν, όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τέτοιες ευκαιρίες και βάζοντας στην εξίσωση και το κοινό που πήρε “φωτιά” από κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, το πληρώνεις. Και έτσι κι έγινε. Με ένα σερί 9 – 2 η γηπεδούχος ομάδα πέρασε μπροστά και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω. Μια απέλπιδα προσπάθεια μείωσης του σκορ δεν κατέληξε με επιτυχία. Το 74 – 65 ήρθε να κλείσει άδοξα ένα σερί πέντε νικών της ομάδας της ΚΟΥΠΑ.

Οι μόλις 11 πόντοι της ομάδας ήταν και το δεύτερο αρνητικό ρεκόρ πόντων περιόδου μετά τους 7 στην εκτός έφδρας ήττα απέναντι στην ομάδα του Βαφύρα.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Πάρης Χοτουμανίδης με 27 και Θόδωρος Ποζίδης με 14 πόντους. Ήταν οι δυο που κράτησαν την ομάδα κοντά στο σκορ, έμειναν όμως κι αυτοί από καύσιμα προς το τέλος του αγώνα. Δεν μπήκε ουσιαστικά ποτέ στη μάχη ο Μουστάκας. Με δύο γρήγορα φάουλ στο ξεκίνημα και ένα τρίτο αμέσως μετά την εκ νέου είσοδο του στο παιχνίδι, βγήκε δυστυχώς εκτός ρυθμού με αποτέλεσμα να μην βοηθήσει όσο θα μπορούσε την ομάδα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Μια ήττα δεν φέρνει την καταστροφή. Αντίθετα μόνο χρήσιμη μπορεί να θεωρηθεί. Οι αδυναμίες εντοπίστηκαν από το προπονητικό επιτελείο. Η ομάδα παραμένει στους στόχους της, και συνεχίζει μαθαίνοντας από τα λάθη της.

ΠΟΝΤΟΙ ΟΜΑΔΑΣ: (Τσάτσης)
Ανδρεάδης, Καπνίδης, Ποζίδης 14(3τρ.), Ασβεστόπουλος 3, Ψωμιάδης 5(1τρ.), Υφαντίδης 1, Χοτουμανίδης 27(2 τρ.), Τσουλφαϊδης 2, Δαλαλέλης, Μουστάκας 7, Αραμπατζής 4, Κώττης 2.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΑ: 17-18 / 34- 34 / 50- 54 / 74- 65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.