Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ο ΓΑΣ Κιλκίς έφυγε νικητής από την Πτολεμαΐδα

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Ο ΓΑΣ Κιλκίς έφυγε νικητής από την δύσκολη έδρα της Πτολεμαΐδας επικρατώντας με 26-25 του τοπικού Αρίωνα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών. Το συγκρότημα του Γιάννη Λαζαρίδη έφτασε έτσι τους τέσσερις βαθμούς και αρχίζει πλέον να σκέφτεται το παιχνίδι της Κυριακής στο Κιλκίς με αντίπαλο τον Αρχέλαο Κατερίνης.

Ο ΓΑΣΚ προετοιμάστηκε όλη την προηγούμενη εβδομάδα για το παιχνίδι στην Πτολεμαΐδα. Το μικρό σε διαστάσεις γήπεδο, αποτελεί "όπλο" των γηπεδούχων, όμως η ομάδα μας παρουσιάστηκε απολύτως έτοιμη να ανταπεξέλθει.

Μετά τα πρώτα λεπτά που ο Αρίων είχε το προβάδισμα, ο ΓΑΣΚ ανέβασε απόδοση και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 14-12.

Στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου μέρους δεν δέχθηκε τέρμα και έτσι το σκορ έφτασε στο 17-12. Εκεί τα συνεχή δίλεπτα, έδωσαν την δυνατότητα στους γηπεδούχους να μειώσουν στο 45' σε 21-19, και πέντε λεπτά πριν το φινάλε να ισοφαρίσουν σε 24-24.

Οι Αλέξανδρος Δούγιας και Κώστας Γρηγοριάδης ήταν εύστοχοι στις τελευταίες επιθέσεις, οι Κιλκισιώτες προηγήθηκαν με 26-24, με τον Αρίωνα να μειώνει. Ο ΓΑΣΚ δέχθηκε τέρμα, έχασε την τελευταία του επίθεση, όμως ο Τριανταφύλλου με δύο αποκρούσεις χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Τριανταφύλλου (Κοβλακάς) Δούγιας 10, Γρηγοριάδης 7, Γιαβασίδης 3, Βιολιτζής, Ιλερής 4, Κουσίδης, Μέγκας 1, Σακαλής, Αθ. Τοκατζόγλου, Β Τοκατζόγλου 1, Αρ. Φαχουρίδης, Στ. Φαχουρίδης, Φυτανίδης, Πιστόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.