Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Τρίποντο για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Τους 3 βαθμούς της νίκης πήρε η Α ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς αφού επικράτησε με 2-0 την περσινή πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Αλέξανδρο που προηγήθηκε στο 4’ και στην πρώτη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ με εκπληκτικό σουτ του Musoni στο Γ της εστίας από το ύψος της περιοχής πέναλτι και μετά από συνδυασμό Φουρτζίου – Τσολακίδη. 

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν παιχνίδι κέντρου για τις δυο ομάδες οι οποίες προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικές με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι ( κάθετο ) στο 32’ ενώ στο 35’ & 37’ υπήρχε υποψία απειλής αντίστοιχα αμφοτέρων των ομάδων και στο 41’ σουτ του Τσολακίδη να καταλήγει εξωτερικά των δυχτίων. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή και πίεσαν τον Αλέξανδρο ο οποίος αντιστάθηκε και στο 78’ σε αντεπίθεση έκανε το 2-0 με τον Τσολακίδη να πλασάρει τον αντίπαλο goalkeeper σε τετ-α-τετ.

 Ο Απόλλων συνέχισε την πίεση και επιχείρησε κάποια σουτ χωρίς αποτέλεσμα ενώ σε ένα από αυτά στο 89’ ο Προβατίδης με μπλοκ προβολή έστειλε την μπάλα corner η οποία είχε κατεύθυνση στην εστία. Νωρίτερα στα 80’ & 84’ Musoni & Τσολακίδης αντίστοιχα έχασαν ανεπανάληπτα τετ-α-τετ για να διευρύνουν το σκορ. Κίτρινη κάρτα δέχτηκαν στο 62’ ο Βασιλειάδης, στο 82’ ο Τσολακίδης ενώ στο 90+ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα , δεύτερη κίτρινη, ο Κώτσιας που είχε παρατηρηθεί στο 38’ με την πρώτη. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Κοκονόζι λίγο πριν την ανάπαυλα ο οποίος αποχώρησε με κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού.

Επόμενο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο, την ερχόμενη Τετάρτη για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς ( επαναληπτικός ημιτελικός του 2-0 ) στις 14:30 στην Πλαγιά με την τοπική Αναγέννηση.

Σύνθεση: Ζάικος, Μπουλγουρίδης (90+ Κατσιάνος), Βασιλειάδης, Κώτσιας, Τερζής, Παπαδόπουλος Σ, Κοκονόζι (46’ Τσαταλμπασίδης ), Φουρτζίου ( 71’ Αηδονίδης ), Musoni, Προβατίδης, Τσολακίδης ( 84’ Αγαθαγγελίδης ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.