Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Τεστ προσαρμογής και σύνθεσης για τους παίκτες του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Η ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς μέσα στα πλαίσια της δεύτερης φάσης της προετοιμασίας της ομάδας, έδωσε τον πρώτο φιλικό αγώνα με τον ΕΟΣ Σταυρούπολης. Το χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι πως παίζουν στην ίδια κατηγορία (Β΄Εθνική) αλλά σε διαφορετικές Ενώσεις.

Ήταν ένα πολύ καλό τεστ προσαρμογής και σύνθεσης για τους παίκτες του Άτλαντα Κιλκίς. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας φάνηκε στα πόδια των παικτών μας (αργές κινήσεις), αλλά παράλληλα φάνηκε και η μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν. Ο αγώνας δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε καθότι έγινε στην περιορισμένη ώρα της προπόνησης του ΕΟΣ και το αποτέλεσμα παρέμεινε στο 2-1 υπέρ του ΕΟΣ. 

Παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν αρκετό καλό. Υπήρχε ροή, καλές φάσεις, ένταση με δυνατά επιθετικά κτυπήματα. Ο ΕΟΣ μία φορμαρισμένη ομάδα, βρίσκετε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας έδειξε πως είναι έτοιμη για το Κύπελλο που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα στην Ένωση τους.

Δημόσια ευχαριστούμε τον φίλο και προπονητή του ΕΟΣ τον Γιώργο Ακριτίδη που αποδέχτηκε την πρόταση μας για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα

Η σύνθεση της ομάδος: Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Χάρης Πολιτίδης, Τάσος Φιλλιπίδης, Θοδωρής Τσιγγελίδης, Γιώργος Κολτσιάκης, Απόστολος Σακελλαρίδης, Γεώργιος Χειρούλης, Κώστας Αυγητίδης (Λίμπερο), Απόστολος Τσάρας, Κων/νος Καπούλας, Κυριάκος Πελτιάν, Αναστάσης Ουστάς, Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Ανέστης Τρόπιος.

YouTube: Atlas volley Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε τα video. https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.