Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Συνελήφθη 27χρονος στο Κιλκίς για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθη σήμερα (6 Οκτωβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 27χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 27χρονος με οδηγό άγνωστο συνεργό του και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξαν ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθώς εγκατέλειψαν σε κοντινή περιοχή το όχημα, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί εκτός οδοστρώματος, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον έλεγχο.

Όπως διαπιστώθηκε είχαν επιβιβάσει στο όχημα και μετέφεραν παράνομα 14 αλλοδαπούς διαφόρων υπηκοοτήτων, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη προώθησή τους στο εξωτερικό, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Μετά από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίσθηκε ο 27χρονος στην ίδια περιοχή και συνελήφθη. Ο συνεργός του αναζητείται, ενώ το όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.