Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Για Πρωτάθλημα πάει ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Φωτιά στο Πρωτάθλημα έβαλε η ομάδα του Αίαντα μετά τη νίκη επί της Καστοριάς με 3-1 σετ. Πλέον και οι 3 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα βρίσκονται σε απόλυτη ισοπαλία και όλα θα κριθούν στους 2 τελευταίους αγώνες.

Σε ένα παιχνίδι πλούσιο σε θέαμα και αγωνιστικό παλμό, 
οι αθλήτριες του Αίαντα μπήκαν φουριόζες και έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους. Με λιγοστά λάθη και με εξαιρετική άμυνα εδάφους αλλά και επιθετικά τελειώματα δεν άφησαν καμία ελπίδα στην ομάδα της Καστοριάς στο 1ο σετ κερδίζοντας με 25-16.

Στο 2ο σετ η ομάδα της Καστοριάς ανέβασε την απόδοση της, πίεσε στο σερβίς και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Αίαντα παίρνοντας το σετ με 24-26.

Τα υπόλοιπα δύο σετ κέρδισε η ομάδα του Αίαντα επιδεικνύοντας μαχητικότητα και ψυχολογία νικητή σε έναν αγώνα πλούσιο σε θέαμα και αγωνιστικό παλμό.

Τα σετ: 25-16, 24-26, 25-20, 25-23

Συνθέσεις:
ΑΙΑΣ Κιλκίς (Σακαλάκη): Καντίδου Δ., Κώστογλου Σ., Κώστογλου Στ., Ναλπαντίδου Χ., Φούρα Ξ., Λαμπριανίδου Κ., Ταντσοπούλου Κ., Εμμανουηλίδου Α., Παπαδοπούλου Σ., Ποπονίδου Χ., Χαλκίδου Δ., Σεχάι Ε.

ΑΠ Καστοριάς (Φωτόπουλος): Ήργη Φ., Παπαδοπούλου Β., Μέλλιου Α., Φωτοπούλου Μ., Ήργη Α., Καλαφατίδου Κ., Τούσκα Α., Δημητριάδη Ό., Καταραχιά Ε., Μυλωνά Μ., Χαλιβίδου Μ., Ζούνη Α. (libero).

Ζητάμε την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της πόλης στον επόμενο εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Ποσειδώνα Βέροιας την Μ. Τετάρτη στις 18:30 στο ΔΑΚ Κιλκίς στην προσπάθεια της ομάδας μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου