Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Προσπάθησε ο Άτλας Κιλκίς, αλλά δεν τα καταφερε



Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος). 
Ο Άτλας Κιλκίς προσπάθησε μέσα στην έδρα του Εδεσσαϊκού να κάνει την έκπληξη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Έχασε από την Εδεσσαϊκή με 3-0 σετ (25-23, 25-21, 25-15). 

Από δικά του λάθη και στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο αγώνας. Ό αγώνας ήταν καλός, είχε έντονες φάσεις, διεκδικήσεις μπάλας πάνω στο φιλέ, άμυνες αρκετά καλές κυρίως στο μπλοκ και με ΣΕΡΒΙΣ έξυπνα και στοχευόμενα και από τις δύο ομάδες.

Το 1ο σετ ήταν αυτό που καθόρισε και την εξέλιξη του αγώνα και έδωσε πλεονέκτημα στην νικήτρια ομάδα. Ήταν ανταγωνιστικό, με πολλές εναλλαγές στο σκορ μέχρι το 21-20. Στην συνέχεια όμως, το πάθος για την νίκη, η πίεση της αντίπαλης ομάδας δεν επέτρεψαν τους παίκτες μας να έχουν καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε λάθη και να χάσουν το σετ με 25-23.

Στο 2ο σετ ο Άτλας Κιλκίς μπήκε με ανεβασμένη ψυχολογία παρ΄όλο που έχασε το 1ο σετ. Διεκδίκησε το σετ μέχρι τέλους. Όμως το μειονέκτημα του ήταν πως μετά το 15-17 κυνηγούσε να καλύψει την διαφορά του σκορ (15-17, 17-22, 19-23, 21-25) που ποτέ δεν μπόρεσε να καλύψει μέχρι το τέλος.

Στο 3ο σετ προσπάθησε μεν αλλά παραδόθηκε στην κυριολεξία, με αποτέλεσμα το σετ να γίνει διαδικαστικού χαρακτήρα. Έτσι έχασε το σετ με 25-15, και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Ο Επόμενος αγώνας μας είναι στο Κιλκίς με τον Πιερικό, το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 16:00 στο ΔΑΚ.

Η σύνθεση της ομάδος:

Χάρης Πολιτίδης, Γεώργιος Χειρούλης, Κυριάκος Πελτιάν, Κυριάκος Ιακωβίδης, Ιωάννης Κουρομπήλιας, Αναστάσης Ουστάς, Ραφαήλ Παπαδόπουλος (L), Κων/νος Καπούλας, Ανέστης Τρόπιος.

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Δείτε στιγμιότυπα στο κανάλι μας στο YouTube, κάντε εγγραφή για να σας στέλνουμε ενημερώσεις των δράσεων των τμημάτων του συλλόγου μας σε video.

https://youtu.be/f47_hCtReBE











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.