Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Νέα νίκη για τους μικρούς του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες του δευτέρου γύρου για τον Κιλκισιακό Β΄ που ξεπέρασε με 3-1 το εμπόδιο του Αναβρυτού και έφτασε στους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη υποδέχεται τον Εθνικό Σ.Σ. Μουριών σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με σκοπό να συνεχίσει το σερί του.

Ο ΑΟΚ προηγήθηκε με γυριστό σουτ του Στέλιο Φιλιππίδη, και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Δάμο Παπαδόπουλο με εκτέλεση φάουλ. Ανεβασμένη απόδοση για τον Κιλκισιακό Β΄ στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος έφτασε στο 2-1 με τέρμα του 15χρονου Κώστα Γιατισάκη, και ολοκλήρωσε τη νίκη του με γκολ του 16χρονου Χρήστου Σαμουηλίδη.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χαλκίδης, Πουρσανίδης, Κωτάκης, Π. Ζαμανόπουλος (Σακαλίδης), Κουραλίδης, Κυριακίδης (Παναγιωτίδης), Φιλιππίδης (Ντοριάν), Κελεσίδης (Σαμουηλίδης), Κοσμερίδης, Μαλάνια, Γιατισάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.