Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Συμμετοχή Kinesis Gym και ΚΔΑΠ Kinesis στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Kinesis Gym και ΚΔΑΠ Kinesis 
Χριστούγεννα, γιορτή χαράς, δημιουργίας και διασκέδασης και το Kinesis Gym, το ΚΔΑΠ Kinesis For Kids και το ΚΔΑΠ Kinesis For Junior συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Ειρήνης, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους με το διασκεδαστικό πρόγραμμά τους.


Αρχικά, η ομάδες Zumba junior του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Zumba kids του ΚΔΑΠ Kinesis for Junior και Zumba kids & Junior του γυμναστηρίου Kinesis-Gym μας εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους φιγούρες, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Zumba kids Instructor των δομών και του γυμναστηρίου μας, Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Έπειτα, η παιδική ομάδα χορού Christmas Angels του ΚΔΑΠ Kinesis for Junior και η ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids μας εξέπληξαν με τις ρυθμικές τους κινήσεις, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η γυμνάστρια των δομών μας Ματίνα Τιμίνη.

Στη συνέχεια, η παιδική ομάδα Ενόργανης και Ακροβατικής Γυμναστικής του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids με τα αστεράκια της εντυπωσίασε με τα ακροβατικά της, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο προπονητής ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής των δομών μας κ. Μάρκος Μαγδαλιανίδης.

Το πρόγραμμα έκλεισε η παιδική χορωδία των δομών μας, η οποία τραγούδησε τα κάλαντα λίγο διαφορετικά και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα
Παράλληλα, οι δομές μας φέτος, θέλοντας να προσφέρουν με το δικό τους τρόπο, οργάνωσαν χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar στο οποίο διατίθονταν γούρια, ημερολόγια και μικρές καραμελοθήκες, όλα αποκλειστικά φτιαγμένα από τα θαυματουργά χεράκια των παιδιών μας, με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών μας Μαρίας Βαλσαμίδου, Κατερίνας Γκανά, Πανδώρας Δορούκα, Ελένης Μακούλη και Άσπας Σουβατζή. Τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν αποκλειστικά σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία το Δήμο Κιλκίς και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Τσαντάκή Δημήτρη, καθώς και όλους τους γονείς και τα παιδιά που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν για άλλη μια χρονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να απευθύνουμε και στους εκπαιδευτικούς μας, που παρευρέθηκαν στις εορταστικές αυτές εκδηλώσεις και επιμελήθηκαν το πρόγραμμα το οποίο παρουσιάστηκε, δείχνοντας έτσι ένα μέρος της σκληρής δουλειάς τους. Από όλους εμάς στο Kinesis Gym, ΚΔΑΠ Kinesis For Kids και ΚΔΑΠ Kinesis For Junior σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Υγεία και ευλογία σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.