Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Πόπη Βασιλειάδου: "Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε"

Υπογράφει η Πηνελόπη (Πόπη) Βασιλειάδου
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι 
Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για την επιλογή στήριξης στο πρόσωπό μου στην εκλογική διαδικασία για ανάδειξη αιρετών μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς που έλαβε χώρα την Τρίτη 18.12.2018.

Δεσμεύομαι παράλληλα με τις ίδιες αξίες και ιδανικά αλλά και με μαχητικότητα πλέον να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για την αντιμετώπιση των κοινών μας προβλημάτων, έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες.

Κάθε κίνηση, ανάδειξης αιρετών στο νοσοκομείο θα πρέπει να μας βρίσκει σύμφωνους και ενωμένους όταν αυτή εκφράζεται από ικανούς ,έντιμους ανθρώπους χωρίς κομματικούς δεσμούς και παραγοντικές εξυπηρετήσεις που κάνουν κακό στην λειτουργία του ιδρύματος .

Ας μην ξεχάσουμε τον όρκο που έχουμε δώσει όλοι και ας προσπαθήσουμε αυτό που για κάποιους φαντάζει γραφικό και αδύνατο να γίνει ένα αδέσμευτο κίνημα , ένα ποτάμι ορμητικό και να ξεβράσει κάθε τι αρρωστημένο και αντιπαραγωγικό.

Η επιλογή μου να κατέλθω στις εκλογές χωρίς καμία ‘’στήριξη’’ ήταν συνειδητή και ήταν μια έκφραση αγανάκτησης απέναντι στο κατεστημένο και αρρωστημένο περιβάλλον που τείνει να γίνει συνήθεια, φτάνοντας στο σημείο κάθε τι παράλογο να θεωρείται λογικό.

Αγαπητοί Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει. Η εξουσία δεν διαφθείρει τους ανθρώπους, οι άνθρωποι διαφθείρουν την εξουσία.

Σας εύχομαι από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Εις το επανιδείν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.