Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Δράσεις του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς με την συνοδεία των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής του σχολείου, μεταβήκανε στο Εθνικό Καυτανζόγλιο Στάδιο, με σκοπό να συμμετέχουνε στο πρόγραμμα “Αθλούμαι-Συμμετέχω-Εκφράζομαι”, το οποίο εκπονείται με τη συνεργασία διαφόρων φορέων του ΥΠΕΘ. 

Οι μαθητές διασκέδασαν με τα αθλήματα της πτεροσφαίρισης, του ποδοσφαίρου και παρακολούθησαν βίντεο της σχολής Καλών Τεχνών, σχετικά με τις διάφορες τεχνικές ζωγραφικής. Εν συνεχεία εφάρμοσαν τις διάφορες τεχνικές, σε θέματα εμπνευσμένα από τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και τις δράσεις που συμμετείχαν. Ακολούθησε πρωινό-κέρασμα, αναμνηστικές φωτογραφίες και περιήγηση στο χώρο του σταδίου. 

Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν από το πολύ καλά οργανωμένο πρόγραμμα και το χώρο του σταδίου και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους υπεύθυνους του προγράμματος για την άνοιξη, σε μια νέα επίσκεψη και την εκμάθηση νέων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Επίσης την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, η συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης κα. Α. Γκουβατζή, επισκέφθηκε με την ομάδα του ERASMUS+ με τίτλο «Society in Progress (κοινωνία σε εξέλιξη)», τo E.E.E.EK Kιλκίς. 

Σκοπός της παρουσίας της παιδαγωγικής ομάδας ήταν να γνωρίσουν από κοντά μια σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής, να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που εφαρμόζονται και τις παιδαγωγικές μεθόδους που ακολουθούνται, το εκπαιδευτικό σύστημα στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου.

Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα προς τιμή των εκλεκτών καλεσμένων και η φιλοξενία ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου