Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής των παιδιών του τμήματος ζωγραφικής της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ένα μαγευτικό, ζεστό και γεμάτο παιδικά χαμόγελα απόγευμα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην Τέχνη την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των παιδιών του τμήματος ζωγραφικής. 

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι στην Τέχνη πράγματι εκκολάπτονται οι μελλοντικοί εικαστικοί της πόλης συνοδεία των εξαίρετων δασκάλων τους Νικόλα Μπλιάτκα, Άννας Χρυσομαλλάρη και Κικής Βέλκου.

Και αυτό προέκυψε όχι μόνο από τις υπέροχες ζωγραφιές των παιδιών, γεμάτες χρώμα, φαντασία και έμπνευση αλλά και από τις επανειλημμένες βραβεύσεις παιδιών της Τέχνης σε διεθνείς διαγωνισμούς, όπως αυτό της NOVA ZAGORA. Εκεί, για το έτος 2018 ξεχώρισαν και βραβεύθηκαν τα έργα των μαθητών/τριών της Τέχνης Αφροδίτης Ελευθεριάδου, Ταλαμπίρη Βάγιας, Ελένης Γαϊτανίδου, Σταυρούλας Σπυρίδου, Έλενας Κυριακίδου, Χρυσάνθης Πουλτουρτζίδου, Αντώνη Μιχαηλίδη και Βάλλιας Γαλεϊδου.

Αλλά και το τμήμα δημιουργικής έκφρασης και θεατρικού παιχνιδιού της Τέχνης στο πλαίσιο των εγκαινίων έδωσαν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο χρώμα με κάλαντα, με μουσικές και πολύ χορό συνοδεία των δασκάλων- εθελοντών Βούλας Παναγιωτίδου και Ηρωδής Γκρέκα.

Μωρούλια ντυμένα δώρα, δώρα αγάπης και αισιοδοξίας, παιδιά ντυμένα έλατα έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τα Χριστούγεννα και τον κόσμο!

Στο τέλος, μικροί μεγάλοι με μουσικά όργανα στα χέρια τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές.

Ζήσαμε ένα θαυμαστό χριστουγεννιάτικο παραμύθι σε ένα υπέροχο εικαστικό περιβάλλον και με υπέροχες παιδικές δημιουργικές θεατρικές εκφράσεις.

Ευχαριστούμε όλες τις μαμάδες που ετοίμασαν τις πεντανόστιμες λιχουδιές για τους μικρούς μας φίλους, όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και στήριξαν την εκδήλωση και την υλοποίηση της.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Ιανουαρίου 2019 και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου