Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του, στον Φοίβο Χατζηβασιλείου, στον Γιώργο Τσαρίδη, στον Παναγιώτη Καραγιαννίδη και στον Χρήστο και τη Δέσποινα Αϊδαρίνη για την αμέριστη βοήθεια τους στο πλαίσιο της φιλοξενίας του σημαντικού Έλληνα σκηνοθέτη, Τώνη Λυκουρέση, για την προβολή της ταινίας, “Σκλάβοι στα δεσμά τους”.

Ο καθένας από το επαγγελματικό του μετερίζι συνέβαλε στην επιτυχία της εναρκτήριας εκδήλωσης της Κινηματογραφικής Λέσχης της Τέχνης και μας έδωσε πνοή ζωής για τη στήριξη των πολιτιστικών δράσεων της πόλης.

Ο υπέροχος μπουφές και τα γεμάτα φαντασία εδέσματα του μπιστρό Τρυποκάρυδος, ο φιλόξενος και όμορφος χώρος του ξενοδοχείου Ευρυδίκη, το γευστικότατο ολοκαίνουριο κρασί “Nouveau” του οινοποιείου Αηδαρίνη και τα επιμελημένα επικοινωνιακά έντυπα από το βιβλιοπωλείο “Σύμμετρο”, συνέτειναν στην επιτυχία της εκδήλωσης και στην δυναμική συνέχεια της.

Οι χορηγίες και συμπαράσταση σας ως μέγιστο δείγμα συνείδησης της κοινωνικής ευθύνης σας αναδεικνύουν ταυτόχρονα και την ομορφιά της συλλογικότητας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς εκφράζει επίσης τις θερμότατες ευχαριστίες του στο Νίκο και στον Παναγιώτη Ασλανίδη, για την χορηγία κλινοσκεπασμάτων για τις ανάγκες του Γηροκομείου Κιλκίς, στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης παράλληλα με την παράσταση της θεατρικής σκηνής της Τέχνης “Ποιος ανακάλυψε την Αμερική”

Η θετική τους διάθεση καταδεικνύει την ομορφιά της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης, αξίες τόσο ζητούμενες στους καιρούς μας.

Τους βεβαιώνουμε ότι η προσφορά τους αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο και επιβραβεύθηκε από τα χαμόγελα των απόμαχων συνανθρώπων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου