Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Βλέπει πρωτάθλημα ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς
Ασταμάτητος ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς με τις ομάδες Νεανίδων και Κορασίδων να καταγράφουν ένα σερί 10 νικών! Οι νεάνιδες έκαναν την 6η και σημαντικότερη νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα τους και οι κορασίδες συνέχισαν το σερί νικών κάνοντας το 4/4.

Οι Νεάνιδες αντιμετώπισαν το Σάββατο 10/11 έναν εκ των διεκδικητών του τίτλου και με νίκη 3-0 σετ κατάφερε να αποκτήσει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στην πορεία της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε ρυθμό και με σοβαρότητα οδηγήθηκε στη νίκη.

Η αξιόμαχη Καστοριά ήταν αναμφίβολα έως στιγμής ο δυσκολότερος αντίπαλος και θεωρείται ένας εκ των συνδιεκδικητών του φετινού πρωταθλήματος.
Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς με αυτή τη νίκη διατηρείται στην 1η θέση της βαθμολογίας, πλέον μόνος με διαφορά 3 βαθμών από την Καστοριά και τον Αστέρα Γρεβενών τον οποίο αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική

Σύνθεση ομάδας: Καντίδου Δέσποινα, Κώστογλου Σοφία, Κώστογλου Σταυρούλα, Χαλκίδου Δέσποινα, Παπαδοπούλου Σοφία, Λαμπριανίδου Κατερίνα, Γεωργιάδου Πελαγία, Σεχάι Έλενα, Φούρα Ξανθή, Εμμανουηλίδου Αναστασία, Ναλπαντίδου Χριστίνα, Καναρίδου Νατάσα

Έφορος: Κώστογλου Αποστόλης

Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος

Την σκυτάλη στις νίκες πήρε η ομάδα των Κορασίδων η οποία κέρδισε με 3-0 σετ τον Αρχέλαο Κατερίνης παίρνοντας την 4η σερί νίκη της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Μία εύκολη Κυριακή για την ομάδα του Αίαντα η οποία ήταν σαφώς ανώτερη από αυτήν της Κατερίνης κάτι που έδωσε τη δυνατότητα σε όλες τις αθλήτριες να έχουν πλούσιο χρόνο συμμετοχής.

Σύνθεση ομάδας: Κώστογλου Σοφία, Κώστογλου Σταυρούλα, Καντίδου Δέσποινα, Ποπονίδου Χριστίνα, Καναρίδου Αναστασία, Σεχάι Έλενα, Γεωργιάδου Δόμνα, Λαμπριανίδου Κατερίνα, Εμμανουηλίδου Κυπαρισσένια, Βαμβάκα Ειρήνη
Έφορος: Κώστογλου Αποστόλης
Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος

Εγγραφές/Πληροφορίες
Οι εγγραφές συνεχίζονται στα τμήματα υποδομών καθώς ο ΑΙΑΣ εκτός από αγωνιστικές ομάδες διατηρεί 3 τμήματα υποδομών για παιδιά 6 έως 12 ετών και 1 τμήμα για παιδιά 12-15 ετών με πρόγραμμα κατάλληλα διαρθρωμένο για τις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Πληροφορίες: Ανδρέας Αβραμίδης Τ. 6972030876
F. facebook.com/aias.kilkis.volleyball

Κάντε τη σωστή επιλογή και δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να μάθει, να διασκεδάσει, να εξελιχθεί και ίσως γίνει αυτή η αυριανή πρωταθλήτρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου