Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση Μνήμης και Αξιοπρέπειας για τα Θύματα του Εγκλήματος της Γενοκτονίας

Ανακοίνωση Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Στα πλαίσια της 9ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης και Αξιοπρέπειας για τα Θύματα του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και της Πρόληψης αυτού, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σας προσκαλεί σε εκδήλωση στις 9 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Κυριακή, στις 7μ.μ, στο ξενοδοχείο Grand Hotel (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη).

Αρμένιοι, Ασσύριοι, Ισραηλίτες και Έλληνες του Πόντου και της Μικράς Ασίας συνδέθηκαν στην ιστορική τους πορεία ως θύματα του ειδεχθέστερου εγκλήματος, αυτού της Γενοκτονίας, και θα παρουσίασουν πτυχές του εγκλήματος που τελέστηκε σε βάρος των προγονών μας καθώς και την σημασία του αγώνα για την αναγνώριση των Γενοκτονίων και την αποτροπή τέλεσης νέων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη και κατά την διάρκεια της θα παρουσιαστεί το επετειακό λογότυπο καθώς και οι προγραματισμένες δράσεις και εκδηλώσεις της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την εκατονταετία της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού το 2019.

Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη ως ελάχιστο δείγμα συστράτευσης στον αγώνα για την εξάλειψη των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

1 σχόλιο:

  1. Με μιάμιση διαφορά που δεν επισημαίνετε....οι Ισραηλίτες (Εβραίοι) είναι η μόνη ράτσα που υπέστη ,αλλά και πραγματοποιεί στις μέρες μας , συστηματική γενοκτονία των Παλαιστινίων!! Όχι λοιπόν ίσα κι όμοια όλοι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή