Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Πρόγραμμα «φροντίδα κατοικίδιου» Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το πρόγραμμα «φροντίδα κατοικίδιου» που υλοποιείται στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης από ομάδα ωφελούμενων και την καθοδήγηση του εργοθεραπευτή και εκτροφέα καναρινιών Ευθύμη Παρασκευόπουλου, έφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά άλλη μία πρωτιά.

Μετά το πέρας της αναπαραγωγικής περιόδου τα καναρίνια του Κέντρου μας συμμετείχαν σε διαγωνισμό που έγινε στην Καβάλα, από τον οποίο επέστρεψαν με 1η και 2η θέση. Το καναρίνι της 1ης θέσης συγκέντρωσε 92 βαθμούς και το καναρίνι της 2ης θέσης συγκέντρωσε 91 βαθμούς. Τα καναρίνια που πήραν μέρος στο διαγωνισμό ήταν συνολικά 4 λευκά κυρίαρχα.

Για άλλη μία χρονιά οι ωφελούμενοι του Κέντρου μας πήραν τη χαρά να δουν τα κατοικίδια που εκπαιδεύονται να φροντίζουν , να ξεχωρίζουν και να βραβεύονται. Η αγάπη και η θέληση τόσο του υπευθύνου της δράσης όσο και των ωφελούμενων του Κέντρου μας είχε αποτέλεσμα.

Η δράση «φροντίδα κατοικίδιου» αποτελεί μέρος της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου