Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα του Κιλκισιακού (17/10/2018)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Μια ωραία εκδρομή για αγώνες και δημιουργία νέων φιλιών ήταν η σαββατιάτικη για την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, που μετέβη στα όμορφα Άνω Πορόϊα για να δώσει φιλικά παιχνίδια με την ακαδημία του τοπικού Διγενή.
Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ο Διγενής φιλοξένησε τρία τμήματα του Κιλκισιακού. Πιο συγκεκριμένα την Κ9, την Κ11 και την Κ14.

Η ομάδα του Χάρη Μοσχοβίτη, παρουσίασε ένα καλό σύνολο που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και μετέτρεψε σε αρκετά γκολ την ανωτερότητά της.

Ο αγώνα των παιδιών του Άρη Σεβαστόπουλου ήταν πολύ δυνατός με τους μικρούς μας αθλητές να παρουσιάζουν στο δεύτερο μέρος την εικόνα που θέλουν όλη στην Ακαδημία.

Τέλος η ομάδα του Τόνι Γκονζάλεζ, αν και...άργησε να ανεβάσει στροφές, με τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού στην ανάπαυλα παρουσιάσε ιακνοποιητικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος, με ωραίους συνδυασμούς και με ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

➤Επιστροφή στις νίκες για τον Κιλκισιακό που επιβλήθηκε εύκολα με 6-0 του Παλαιού Αγιονέριου στο Δημοτικό Στάδιο, φτάνοντας τους οχτώ βαθμούς σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ελπιδοφόρα παρουσία από τους δύο 18χρονους Σταύρο Πουρσανίδη (μία ασίστ) και Νίκο Κελεσίδη (ένα γκολ, μία ασίστ).

Ο Ντάμζι πέτυχε χατ τρικ σκοράροντας στο 27, στο 77' και στο 80', με τον Μαυροκεφαλίδη να ανοίγει το σκορ στο 15' και τον Δρόσο να χρίζεται και αυτός σκόρερ στο 41'.

Ο Δημήτρης Ευθυμιάδης είχε οριζόντιο δοκάρι στο 38'.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Δουλκερίδης, Αγγελίδης, Ε. Ευθυμιάδης (64' Πουρσανίδης), Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Τοπαλίδης, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Δ. Ευθυμιάδης, Ντάμζι, Δρόσος (73' Κελεσίδης).
Στους 10 βαθμούς έφτασε ο Κιλκισιακός Β΄ καθώς για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 6-2 τον Κεραυνό Χωρυγίου.

Στρωτό, γρήγορο και κάθετο ποδόσφαιρο για την ομάδα των Θαλασσινού-Γκονζάλεζ, που άνοιξε το σκορ στο 5' με τον Στέλιο Φιλιππίδη. Στο 12' ο Γιώργος Παντελίδης έκανε το 2-0 και ο ίδιος παίκτης με τη συμπλήρωση του ημιώρου έκανε το 3-0. Η ομάδα χαλάρωσε και δέχθηκε δύο τέρματα στα τελευταία πέντε λεπτά, το ένα με πέναλτι και το άλλο από ομαδικό λάθος.

Στο δεύτερο μέρος όμως ο Κιλκισιακός Β΄ επέδειξε σοβαρότητα, και έφτασε στο 55' στο 4-2 με τον Ανδριανό Πεπεγιάννη. Στο 60' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, με τον Παντελίδη στο 76' να φτάνει στο χατ-τρικ.

Τελικό αποτέλεσμα 6-2 με γκολ του Κώστα Γιατισάκη τρία λεπτά πριν από το φινάλε.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χαλκίδης, Παπαδόπουλος (65' Λούπος), Δροσαλάκης, Ζαμανόπουλος, Κωτάκης, Γιατισάκης, Μουρατίδης (72' Ξοπλίδης), Φιλιππίδης, Πεπεγιάννης (61' Δεληγιώργης), Παντελίδης, Ντοριάν (56' Σαββίδης).

Σειρά του Αλέξανδρου Δούγια αυτή την εβδομάδα στην Media Day του ΓΑΣ Κιλκίς! Ο έμπειρος εξτρέμ έχει γίνει για τα καλιά Κιλκισιώτης, αφού κλείνει συνολικά μια πενταετία στην πόλη και την ομάδα μας. Ο Αλέξανδρος είναι ένα από τα βασικά όπλα του ΓΑΣΚ, και ήρθε η ώρα να δούμε τι μας είπε!

-Αλέξανδρε μπαίνουμε πια σε ρυθμούς πρωταθλήματος.
" Είμαστε πια στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας, και η επόμενη είναι εβδομάδα αγώνα. Είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι και μένουν πλέον οι τελευταίες πινελιές."

-Πως έχουν κυλήσει έως τώρα οι προπονήσεις;
"Δουλεύουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον βασικό μας ανταγωνιστή για την άνοδο, όμως πιστεύω αν παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει θα φτάσουμε στη νίκη."

-Αγωνίστηκες και παλιότερα στον ΓΑΣΚ, ενώ ήσουν ο πρώτος από τους "παλιούς" που επέστρεψες.

"Γύρισα από πέρσι στην ομάδα. Φέτος επανήλθαν και ο Αστέρης Τριανταφύλλου με τον Κώστα Γρηγοριάδη. Ήρθαν και άλλα έμπειρα παιδιά από άλλες ομάδες και πιστεύω έχουμε ένα δυνατό ρόστερ."

-Τι πρέπει να βελτιώσουμε ως ομάδα για να έρθει η επάνοδος στην Α1;
" Είναι πολλά τα χρόνια που βρισκόμαστε στην Α2, και σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Με την εμπειρία που αποκτήσαμε πλέον με τις μετεγγραφές θα πηγαίνουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη. Στόχος μας είναι να πάρουμε όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Φαίακα Κέρκυρας.

-Ο ΓΑΣ Κιλκίς έχασε έναν σημαντικό παράγοντα, τον Αλέξανδρο Καζαντζίδη.
"Είναι μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του ΓΑΣ Κιλκίς. Πλέον έχουμε ένα ακόμη κίνητρο. Να πάρουμε το πρωτάθλημα και να το αφιερώσουμε στη μνήμη του προέδρου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.