Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 2 άτομα με τρίμετρα και τετράμετρα χασισόδεντρα - Φωτογραφίες

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, διαπιστώθηκε 63χρονος ημεδαπός να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του 10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης στην οικία του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 89 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, εντοπίστηκε 52χρονος ημεδαπός και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 4 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 725 γραμμαρίων και 4 δενδρύλλια κάνναβης προς αποξήρανση συνολικού βάρους 2 κιλών και 650 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου