Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (25/9/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στον Εύοσμο με τον τοπικό Αγροτικό Αστέρα. 

Σε ένα ωραίο και μοιρασμένο παιχνίδι για τις δυο ομάδες ο Αλέξανδρος προηγήθηκε στο 16’ με τον Γεωργιάδη όταν πλάσαρε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Προβατίδη στο δεύτερο δοκάρι. Ο γηπεδούχος ισοφάρισε στο 22’ όταν ο Κιλκισιώτης Στεφανίδης Νέστορας εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και πλάσαρε τον Αθανασίου. 

Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια και οι δυο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες στις δυο εστίες με τον Αλέξανδρο να βρίσκει τα πατήματα του με στόχο να είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ο γηπεδούχος πήρε την νίκη στο 82’ με πλασέ από την μικρή περιοχή και αφού προηγήθηκε πλαγιά μεταβίβαση από αριστερά. 

Για τον Αλέξανδρο αγωνίστηκαν οι : Αθανασίου (46’ Ζάικος), Μπουλγουρίδης (75’ Πολυχρόνου), Γεωργιάδης, Κώτσιας, Τερζής (78’ Τσαταλμπασίδης), Προβατίδης (55’ Αηδονίδης), Σαβελίδης (70’ Αγαθαγγελίδης),Φουρτζίου( 72’ Cecilio D),Τζεβελέκης (60’ Τσολακίδης), Παπαδόπουλος Σ.(77’ Χαραλαμπίδης), Βασιλειάδης (72’ Cecilio O).
Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό πως το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ξεκινάει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 με αγώνα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Νέστο Χρυσούπολης, στις 16:00 στο Στάδιο Κιλκίς.

Ολοκληρώθηκε το Πρώτο CAMP Αξιολόγησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η μεγάλη προσέλευση παιδιών ήταν από τα κύρια χαρακτηριστικά του πρώτου camp επιλογής και αξιολόγησης μικρών ποδοσφαιριστών που οργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Πραγματοποιήθηκαν ποδοσφαιρικά παιχνίδια σε δύο γκρουπ ηλικιών 2006-07 και 2008-09, μέσα από τα οποία οι υπεύθυνοι προπονητές του ΠΑΟΚ αξιολόγησαν και θα επιλέξουν παιδιά για τη στελέχωση του Προπονητικού Κέντρου αλλά και των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από πλευράς της ΠΑΕ παρευρέθηκαν ο Κύριος Γαλανόπουλος Ηλίας και η Κυρία Αρβανιτάκη Ανθούλα, προπονητές των τμημάτων Κ 13 και Κ 10 αντίστοιχα του ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα στις 9:30 το πρωί πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα στην οποία έγινε εκτεταμένη αναφορά για την φιλοσοφία και τη μεθοδολογία προπόνησης που εφαρμόζουν τα τμήματα υποδομής ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού διευθυντή Κυρίου Αλσίνα.

Νικητής το ποδόσφαιρο στα φιλικά με Ατέρμονα και Εθνικό Αξιούπολης
Ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα προσέφεραν οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων των Ακαδημιών του Ατέρμονα, του Εθνικού Αξιούπολης και του... Οικοδεσπότη Αλέξανδρου Κιλκίς.

Από πλευράς Αλέξανδρου αγωνιστήκαν τα τμήματα Κ 8 Μπάρτσα, Κ 8 Παρί, Κ 10 Γιούβε Κ 12 Ατλέτικο, Κ 12 Ίντερ, Κ 14 Ρεάλ, Κ 10 Σεβίλλη, Κ 8 Πόρτο.

Την παράσταση βέβαια, έκλεψαν οι «μπόμπιρες» του τμήματος Κ 6. Τα «λιονταράκια» κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα όλων με τα ..χαμόγελα να βάζουν τα περισσότερα γκολ.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τις Ακαδημίες του Ατέρμονα και του Εθνικού για την παρουσία τους.

Πρεμιέρα ΕΠΣ Κιλκίς
Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ομάδας των Ελπίδων στην πρεμιέρα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, καθώς επιβλήθηκαν εύκολα με 1-4 του Ηρακλή Φύσκας. Πιο συγκεκριμένα, οι Ελπίδες προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ εντός περιοχής του Γιώργου Τζιάνα. Συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα στο 30ο λεπτό ο Χρήστος Παπαδόπουλος πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή και πραγματοποίησε το 0-2. 

Εφτά λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Δημητριάδης τριπλασίασε τα τέρματα σε ένα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Ο Ηρακλής κατάφερε να μειώσει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιδηρόπουλου. Το ημίχρονο είχε και πέμπτο γκολ καθώς ο Χρήστος Παπαδόπουλος έκανε 4 τα τέρματα των Ελπίδων με πλασέ εντός της μικρής περιοχής. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες συνέχισαν να έχουν την υπεροχή χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.