Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Hug Pillow ή απλά μαξιλάρι-αγκαλιά: Μια ζεστή αγκαλιά σας περιμένει!

Είναι γνωστό πως η αγκαλιά είναι μια απλή κίνηση που όμως προσφέρει απίστευτα οφέλη. Μια αγκαλιά μεταφέρει ενέργεια, «ανεβάζει» τα συναισθήματα, μπορεί να λειτουργήσει και ως «φάρμακο» για ορισμένους ανθρώπους, απομακρύνει το στρες και τη μοναξιά, δίνει χαρά και ευτυχία, ισχυροποιεί μια σχέση (γονική, φιλική, ερωτική κ.α).

Επιστήμονες λένε πως ο άνθρωπος χρειάζεται τέσσερις αγκαλιές την ημέρα για να επιζήσει, οχτώ για να συντηρηθεί και δώδεκα για να αναπτυχθεί. Τι γίνεται όμως όταν μας λείπει αυτή αγκαλιά; 

Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν αγκαλιά ακόμη και στην καθημερινότητα, ενώ σε άλλους λείπει αν φύγουν κάποιο ταξίδι μακριά από αγαπημένα πρόσωπα. Και εδώ η αγορά δίνει μια ακόμη λύση έστω και εικονική.

Τα Hug Pillow ή απλά μαξιλάρι-αγκαλιά, είναι μαξιλάρια διαφόρων μεγεθών και σχεδίων που μπορούν να σας προσφέρουν αυτό το υπέροχο συναίσθημα την ώρα που κοιμάστε στο κρεβάτι του σπιτιού σας ή κάποιου μακρινού ξενοδοχείου στο οποίο μένετε προσωρινά. 

Κάποιες φορές μοιάζει με μεγάλο χέρι, σώμα άντρα ή κάτι άλλο. Στο επόμενο ταξίδι σας εξασφαλίστε λίγο χώρο στις αποσκευές σας για τον εικονικό σας φίλο και καλό ύπνο!

Info: Το μαξιλάρι-αγκαλιά μπορείτε να το βρείτε στο Κιλκίς στο κατάστημα FX Point της Ρένας Φωτακέλη στην οδό 21ης Ιουνίου 60-62. Το Fx Point έχει μια τεράστια γκάμα από πρωτότυπα δώρα, Games, Puzzles και Gadgets, σουβενίρ και αξεσουάρ για όλους. Επιλεγμένα με αγάπη και πάντα στις καλύτερες τιμές!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.