Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Ανακοίνωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για τον θάνατο του Νίκου Ταχτσίδη

Δημήτριος Κυριακίδης
Δικηγόρος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς 
"Mε μεγάλη λύπη μου πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου και συναδέλφου στο Δήμο Κιλκίς Νίκου Ταχτσίδη – Αντιδημάρχου Κιλκίς. 


Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Δημοτικών Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, των Δημοτικών Συμβούλων, των εργαζομένων στο Δήμο Κιλκίς αλλά και όλων των συμπολιτών μας, εκφράζω στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Η ενεργητικότητα, η απλότητα και η αγάπη του για τον τόπο μας υπήρξαν κάποιες μόνο από τις πολλές αρετές της προσωπικότητας του προσφιλούς σε όλους μας Νίκου.

Αρετές οι οποίες θα μας θυμίζουν πάντοτε έναν μαχητή και υπηρέτη της κοινωνίας του Κιλκίς η οποία από σήμερα μετά την απώλεια του είναι φτωχότερη.

Ακούραστος και φιλότιμος προσέφερε απλόχερα στον συνάνθρωπο αλλά και στην κοινωνία κάθε ικμάδα του εαυτού του για να επιλύσει κάθε ζήτημα που προέκυπτε καθημερινά.

Γι΄ αυτό ο ευγενής πατριώτης Νίκος Ταχτσίδης δεν θα λείψει μόνο από την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και από όλους όσους τον γνώρισαν και είχαν την τύχη να συνεργασθούν μαζί του.

Αιώνια η μνήμη του. 

Θερμά συλλυπητήρια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.