Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

"Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση"

Υπογράφει ο Α. Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
"Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά του Νομού Κιλκίς που κατάφεραν την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι κόποι και οι προσπάθειες χρόνων ευοδώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον ανοίγεται διάπλατα μπροστά σας o δρόμος για μια νέα προσπάθεια, την κατάκτηση νέων γνώσεων που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπλουτίσουν με καινούργια εφόδια ικανά να σας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς οι οποίοι στάθηκαν δίπλα σας τούτες τις δύσκολες και πραγματικά αντίξοες συνθήκες που περνά η Πατρίδα μας από την οικονομική κρίση.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε και να ξεχάσουμε όμως και τα παιδιά που τελικώς δεν τα κατάφεραν φέτος χάνοντας απλώς μια μάχη. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και δύναμη και με περισσότερη προσήλωση στο στόχο τους και μεθοδικό διάβασμα θα τα καταφέρουν την επόμενη φορά. Αλλωστε χρήσιμο είναι να γνωρίζουν ότι οι ευκαιρίες στη ζωή τους δεν τελειώνουν με τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.