Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Συγχαρητήρια ΝΟΔΕ Κιλκίς στους νέους και στις νέες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
"Ως ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΙΛΚΙΣ συγχαίρουμε θερμά τους νέους και τις νέες του νομού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και στη σταδιοδρομία τους.

Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς όλων των παιδιών που παρά την οικονομική στενότητα που βιώνουν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά στάθηκαν στο πλευρό τους στηρίζοντας τις προσπάθειες και τον αγώνα τους για να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.

Στήριξη και συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όσα παιδιά δεν πέτυχαν στις εξετάσεις. Mε επιμονή και νέα προσπάθεια θα τα καταφέρουν την νέα χρονιά.

Kαλή και παραγωγική φοιτητική ζωή για ένα καλύτερο αύριο σε όλους και όλες που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.