Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Πέλλα: Συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (17 Αυγούστου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο 42χρονοι ημεδαποί που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίσθηκαν τα παραπάνω άτομα σε περιοχή της Πέλλας, όπου σε έρευνα του οχήματος που επέβαιναν, αλλά και σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

➦αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 502 γραμμαρίων,

ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 68,5 γραμμαρίων,

2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης,

57 ναρκωτικά δισκία,

σπόροι κάνναβης,

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

4 κινητά τηλέφωνα και

συνολικό χρηματικό ποσό 5.485 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκε σε κοντινή περιοχή μέσα σε πυκνή βλάστηση, μία αυτοσχέδια συσκευασία με κάνναβη βάρους 559 γραμμαρίων, την οποία είχαν αποκρύψει.

Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.

Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.