Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Πολλά όμορφα χαμόγελα από ΚΔΑΠ Kinesis for kids και το γυμναστήριο Kinesis-Gym


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Carabus η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς 2017-2018 του ΚΔΑΠ Kinesis for kids. Γονείς και φίλοι των παιδιών παρευρέθησαν στη γιορτή μας για να παρακολουθήσουν την απαιτητική επίδειξη ενόργανης γυμναστικής του παιδικού τμήματος καθώς επίσης και τις εντυπωσιακές χορογραφίες των παιδικών τμημάτων Zumba junior και Zumba kids. 


Επίσης, δόθηκαν τα «πτυχία» Zumba και ενόργανης γυμναστικής στα παιδιά της δομής μας ως επιβράβευση για τον ακατάπαυστο ζήλο τους στα προγράμματα καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. 

Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και δικαίωσε τις προσπάθειες μια ολόκληρης χρονιάς τόσο της εξειδικευμένης Zumba instructor κ.Barbora kosmidou όσο και του ιδιαίτερα απαιτητικού προπονητή μας της ενόργανης κ.Μάρκου Μαγδαλιανίδη. 

Τα παιδιά μας αποδείχθηκαν άριστοι μαθητές, η αθλητική παιδεία που τους μεταλαμπαδεύτηκε, η επιμονή για την κατάκτηση του στόχου, η συνεργασία, η ομαδικότητα και η μεθοδικότητα φάνηκαν εχθές στην γιορτή μας κάνοντας περήφανους γονείς και εκπαιδευτικούς.

Εκ μέρους της διεύθυνσης του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους γονείς που μας στηρίξατε και μας εμπιστευτήκατε ό,τι πολυτιμότερο έχετε, τα παιδιά σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς, γυμναστές, προπονητές, παιδαγωγούς της δομής μας για την άψογη συνεργασία καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Και φυσικά την διεύθυνση του Πολυχώρου CARABUS Pool Bar και τον κ. Στέλιο Γαλεϊδη προσωπικά για την φιλοξενία στις άψογα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις τους. 

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τα "μεγάλα" μας παιδιά που συμμετείχαν στο Grossfit Games που επιμελήθηκαν οι γυμναστές μας Φιλιώ Ορμανίδου και Παναγιώτης Μαυρογενίδης! Καθώς και την ομάδα της Barbora Kosmidou που μας έδωσαν καλοκαιρινούς ρυθμούς Zumba.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι γεμάτο ξεκούραση, χαλάρωση και πολλά μπάνια.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.