Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

"Η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ είναι τοξική και παράγει μίσος"


Γράφει ο Τάσος Κοκοβίδης 
Έλλην πολίτης

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΖΑΕΦ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΗ  και παράγει ΜΙΣΟΣ. Παράγει ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ από τους περισσότερους ΕΛΛΗΝΕΣ προς όλους όσους συνεργάστηκαν για να ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ και να ΠΕΡΑΤΩΣΟΥΝ την συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ. 


Οι ΕΛΛΗΝΕΣ μισούν τους ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΜΜΕΝΟ και ΓΚΟΤΖΙΑ ως ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ως ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ, ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΓΚΟΤΖΙΑΣ με την συναίνεση ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΑΠΟΔΟΧΗ καταρχήν, του ονόματος ΒΟΡΕΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΥΠΟΝΟΕΙ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ και ΠΡΟΙΟΝΙΖΕΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Αφού υπάρχει ΒΟΡΕΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ-ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ-ΥΠΑΡΧΕΙ και ΝΟΤΙΟΣ, και άρα ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ. 

Όπως η ΒΟΡΕΙΟΣ και η ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ. Μπορεί σήμερα, τα ΣΚΟΠΙΑ, να είναι μικρό κρατίδιο, και να μην συνιστούν απειλή για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Τι θα γίνει όμως στο μέλλον!, όταν ένα ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ θελήσει να ενώσει τα κομμάτια, γιατί αυτό βολεύει;. 

Τι θα γίνει όταν ένα ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ θελήσει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα και τους μακρόπνοους σχεδιασμούς του;.

Έχει εκπονηθεί ένα ΣΧΕΔΙΟ, και ήδη πραγματοποιείται. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ προβλέπει, την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΕΤΟΥ ΠΛΩΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ από το λιμάνι της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μέσω ΑΞΙΟΥ που θα διασχίζει την ΠΓΔΜ με τον ΒΑΡΔΑΡΗ, στην συνέχεια, διασύνδεσή του με τον ποταμό ΜΟΡΑΒΑ στην ΣΕΡΒΙΑ, για να καταλήξει στον ΔΟΥΝΑΒΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. 

Η ιδέα αυτή της «ΠΛΩΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ» των ποταμών ΑΞΙΟΥ-ΜΟΡΑΒΑ-ΔΟΥΝΑΒΗ, που θα συνδέει την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. Εκπονήθηκε τον 19ο αιώνα από ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΡΟΥΣ και ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ, ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΤΩΡΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, επειδή οι διεθνείς καταστάσεις και συνθήκες, το επιτρέπουν. 

Ποιος όμως είναι ο στόχος; μα η μεταφορά εμπορευμάτων από την ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ σε λιγότερο χρόνο και με χαμηλότερο κόστος. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ, η μεταφορά εμπορευμάτων, από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΓΕΙΟ στην ΚΑΡΔΙΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ, παρακάμπτοντας τα στενά του ΓΙΒΛΑΝΤΑΡ και του ΒΟΣΠΟΡΟΥ, δεν αφήνει αδιάφορες ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ της ΑΣΙΑΣ, όπως η ΚΙΝΑ, οι οποίες στέλνουν εκατομμύρια κοντέινερ στις αγορές τις ΕΥΡΩΠΗΣ και της ΡΩΣΙΑΣ. 

Από το ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η οποία θα αναπτύξει, ταχύτατες εισαγωγές και εξαγωγές, με ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΑ και με ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. 

Δεν θα πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός ότι, η ΓΕΡΜΑΝΙΑ λόγω ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ, ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΗΔΗ, ΦΤΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ. Για να ΥΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ όμως ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ αυτό, το ονοματολογικό των ΣΚΟΠΙΩΝ, το οποίο, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ από τον ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, είχαν ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ ΘΕΣΗ στο ζήτημα αυτό. Ήθελαν διακαώς, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

Η ΑΘΛΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), θα είχε παραχωρήσει ΚΑΙ το όνομα αυτό, εάν δεν είχαν προηγηθεί ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Όμως, κάτω από την ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ, τις ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ και τις ΣΘΕΝΑΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των άλλων κομμάτων, ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, για να ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ στην συνέχεια, τα ΣΚΟΠΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ, ΟΝΟΜΑ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ. ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ «ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. 

ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ΑΛΙΕΙΑ σύμφωνα με το ΔΙΚΑΙΟ της ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΣ. 

ΕΔΩΔΕ, ΕΔΩΣΕ, ΕΔΩΣΕ. ΤΙ ΠΕΙΡΑΤΕ κ. ΤΣΙΠΡΑ από την συμφωνία αυτή;. ΉΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ; ΠΟΙΟΣ σας το ΕΠΕΤΡΕΨΕ;

ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, μέσα σε αυτούς και ΕΓΩ, ΠΟΙΑΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ είναι ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ;

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

ΤΗΣ Π.Γ.Δ.Μ;

ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ;

ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ;

ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ;

ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.