Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Η δημοτική “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;” “αφουγκράζεται” την Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Κίνησης "Ποια πόλη μας αξίζει"
Τα μέλη της “Πρωτοβουλίας 54 φορέων και κινημάτων για την συνεργατική διαχείριση του νερού της Θεσσαλονίκης” Λάζαρος Αγγέλου και Κώστας Μαριόγλου επισκέφθηκαν την έδρα της “Κίνησης: Ποια πόλη μας αξίζει;” και ενημέρωσαν ομάδα εκπροσώπων της “Κίνησης” -συμμετείχαν οι Νίκος Γραικούσης, Νίκος Δαμιανάκης, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, Όμηρος Ταχμαζίδης και Νίκος Φώτου - για τους στόχους και τις δράσεις της “Πρωτοβουλίας”.

H “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;” είναι μια πρωτοβουλία πολιτών της ευρύτερης Θεσσαλονίκης, κομματικών σχηματισμών, πολιτικών οργανώσεων και δικτύων ενεργών πολιτών και ατόμων, “για την συγκρότηση παράταξης, η οποία θα καταρτίσει συνδυασμό για την διεκδίκηση της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση”.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων ενημέρωσης επί των θεμάτων της πόλης και των διεκδικήσεων των φορέων και συλλογικοτήτων της, την οποία έχει ξεκινήσει η “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;” και θα εκτυλίσσεται συνεχώς έως και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές εκλογές. Οι συναντήσεις είναι αμιγώς ενημερωτικές και δεν είναι δεσμευτικές με κανέναν τρόπο και προς καμία κατεύθυνση για καμία από τις δύο πλευρές, οι οποίες εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία ενημέρωσης.

Η “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;” τιμώντας τους δύο εισηγητές της χθεσινής συνάντησης και θέλοντας να κοινωνήσει τις απόψεις τους και τις απόψεις τις “Πρωτοβουλίας των 54” στο ευρύτερο κοινό και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης θα εκδώσει Δελτίο Τύπου σε εύθετο χρόνο με τα κυριότερα σημεία της ενημερωτικής συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου