Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Γεωργαντάς: "Η Κυβέρνηση, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να στήνει φωτογραφικές προκηρύξεις"

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ύστερα από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που έκρινε προβληματικές 22 προκηρύξεις θέσεων Γραμματέων Υπουργείων, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες της Ν.Δ., η κ. Γεροβασίλη παραδέχεται την ανάγκη να επαναπροκηρυχθούν αυτές οι θέσεις.

Η Κυβέρνηση, δηλαδή, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να στήνει φωτογραφικές προκηρύξεις Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων και οδηγείται πλέον σε οπισθοχώρηση. Η κ. Υπουργός, επιπλέον, εδώ και εβδομάδες συνεχίζει να μην απαντά ποιοι είναι οι τέσσερις Υπουργοί που έλαβαν από το ΑΣΕΠ τα στοιχεία από τους φακέλους όλων των υποψηφίων, ενώ περιορίζεται σε ανακοινώσεις-μνημεία πολιτικού θράσους κατά της Νέας Δημοκρατίας, που πρώτη ανέδειξε την επιχείρηση κομματικής άλωσης της Δημόσιας Διοίκησης.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη δημοσιοποίηση των σημείων που κατέστησαν τις 22 προκηρύξεις φωτογραφικές, αλλά και τα ονόματα των υπουργών που τις υπέγραψαν. Αλλά, καθώς δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι μπορεί κάποιος από τους Υπουργούς που υπέγραψαν τις 22 προκηρύξεις να παραιτηθεί, η μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει η κ. Υπουργός είναι να ακυρώσει άμεσα αυτήν την επιχείρηση επέλασης του κομματικού στρατού ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη Δημόσια Διοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.