Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Πετυχημένη η εκδήλωση στην Πινακοθήκη της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο Τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συμμετείχαν στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 20 Μαΐου, στην Πινακοθήκη της ΤΕΧΝΗΣ, στο Μεταλλικό. 


Η Πινακοθήκη της Τέχνης γέμισε από ζωή, θετική ενέργεια, χαμόγελα και καλή διάθεση, συζήτηση, παιχνίδια και χορό.

Μια μέρα διαφορετική από τις άλλες, ξέγνοιαστη και δημιουργική όπου όλες οι ηλικίες μπορούσαν να ικανοποιηθούν και να διασκεδάσουν. Άλλοι με τις ξεναγήσεις της Μαίρης Σαραντοπούλου, άλλοι με τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Κικής Βέλκου και του Χαρίτωνα Παπαδόπουλου, άλλοι με το χορό swing του Ηλία Καλπάκα και της ομάδας της Τέχνης και άλλοι με τις μουσικές των "Ζαμανφού" (Σταύρο Γιαβασίδη, Ξανθίππη Βαπορίδου, Παναγιώτη Ασλανιδη, Γιώργο Νάσκα, Ηλία Μωσαϊδη), άλλοι με τις βαλκανικές μουσικές της Αγγελικής Βινιάδη και άλλοι με τις μουσικές μεγάλων Ελλήνων συνθετών από τον Θοδωρή Γιαννακό.

Ένα είναι σίγουρο, ότι όλοι εσείς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, αποδείξατε την αγάπη σας για την τέχνη και τον πολιτισμό, αποδείξατε ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργούμε μικρές οάσεις χαράς, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

Δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε όλους εκείνους τους εθελοντές- φίλους της Τέχνης, που σε κάθε κάλεσμα είναι παρόντες αλλά και σε όλους εκείνους που έβαλαν το λιθαράκι τους για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτούς.

Δίνουμε ραντεβού για το μέλλον και δεσμευόμαστε να είμαστε εκεί, να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, πάντα με εσάς συνοδοιπόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.