Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στις Σέρρες

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 13 Μαϊου 2018 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο των Σερρών το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με την συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου άλλα και των αθλητών να είναι πολύ μεγάλη. 

Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό με το θέαμα να ικανοποιεί κάθε φίλαθλο.

Το φεστιβάλ αυτό πραγματοποιείται για να δώσει την δυνατότητα αλλά και ευκαιρία να συναντηθούν πολλά διαφορετικά αγωνιστικά στιλ αλλά και πολεμικές τέχνες μέσα στον ίδιο χώρο και να δημιουργηθεί μια όμορφη γιορτή με θέαμα και δράση από πολλά αγωνιστικά στιλ καράτε και μαχητικών αθλημάτων.

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με 8 αθλητές που αναφέρονται παρακάτω:

1. Γεωργιάδης Γεράσιμος ηλικίας 2001 κιλά 85
2. Ανανιάδης Σίμος ηλικίας 2001 κιλά 57
3. Αιβαζίδου Αναστασία ηλικίας 2002 κιλά 50
4. Μαυροκεφαλίδης Αθανάσιος ηλικίας 1983 κιλά 100
5. Ασλανίδου Έλενα ηλικίας 2006 κιλά 75
6. Φανη Μιχαέλα ηλικίας 2006 κιλά 35
7. Τριανταφυλλίδης Γιώργος ηλικίας 1986 κιλά 94
8. Σταμπολίδου Σαββίνα ηλικίας 2006 κιλά 45

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών τους.

Η συμμετοχή σε αυτό το παγκόσμιο φεστιβάλ έδειξε ότι οι αθλητές μας έχουν μάθει να αγωνίζονται και να αποδεικνύουν κάθε φορά ότι το τρίπτυχο υπομονή, επιμονή και άσκηση είναι αυτό που επιβραβεύει τελικά ο αθλητισμός.

Συγχαρητήρια σε όλους για την εκπροσώπηση του σωματείου μας στο φεστιβάλ αυτό. Όλοι οι αγώνες ήταν αγώνες χωρίς ανάδειξη νικητή αλλά επίδειξης του αθλήματος.

Ευχαριστούμε τα μέλη του Σωματείου Σοφιανού Βαρβάρα και Δορδανά Ρένα για την πολύτιμη βοήθεια τους.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.