Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Δημιουργία ομάδας νέων ανδρών από τις ομάδες Atermon Football Community & ΕΣΠΕΡΟΣ Τερψιθέας

Ανακοίνωση Atermon Football Community
Συνεργασία των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων (Atermon Football Community & ΕΣΠΕΡΟΣ Τερψιθέας) με στόχο τη δημιουργία ομάδας Νέων Ανδρών.

Την Παρασκευή, 18/05/2018 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη προπόνηση της νεοσύστατης ομάδας ποδοσφαίρου Νέων Ανδρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα.

Το προπονητικό τιμ της ομάδας αποτελείται από καταρτισμένους προπονητές στο χώρο του ποδοσφαίρου όπως τον κ. Κωφίδη Σάββα (Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας Atermon Football Community), τον κ. Πελίδη Γιώργο (Υπεύθυνο Αξιολόγησης – Βιντεοανάλυσης, Προπονητή & Κάτοχο Διπλώματος UEFA B) & κ. Κουνενάκη Αλέξη (Προπονητή του παιδικού τμήματος της ακαδημίας Atermon Football Community & Κάτοχο Διπλώματος UEFA B).

Όσα παιδιά είναι γεννημένα από το 2001 έως το 2004 μπορούν να έρθουν και να δοκιμαστούν προκειμένου να ενταχθούν στην ομάδα Νέων Ανδρών η οποία θα συμμετέχει σε επίσημους αγώνες της ΕΠΣΜ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Μεταλλίδη Δημήτρη στο 6978692658.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.