Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2018-2019 στα ΚΔΑΠ του Ατέρμονα

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Ατέρμονα
Το Τμήμα Επικοινωνίας των ΚΔΑΠ Ατέρμων καλεί τους ενδιαφερόμενους από τη Δευτέρα 21/05/2018 να προσέλθουν στα γραφεία του (Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων, Παντελεήμονας, Κιλκίς) προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για τη διαδικασία συλλογής των δικαιολογητικών τα οποία είναι απαραίτητα να κατατεθούν προκειμένου να ενταχθούν στο ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2018-19 για τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή τόσο των παιδιών όσο και των γονέων στις Αθλητικές & Εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες.

Το ΚΔΑΠ Ατέρμων Παντελεήμονα, Κιλκίς λόγω της αυξανόμενης ζήτησης δίνει παράταση στη διαδικασία των προεγγραφών για το ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2018-19 με σκοπό να βοηθήσει ατομικά την κάθε ενδιαφερόμενη για τη σύνταξη του φακέλου της και να λύσει οποιαδήποτε απορία.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση των προεγγραφών.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τμήμα Επικοινωνίας ΚΔΑΠ Ατέρμων Παντελεήμονα, Κιλκίς
Τηλ.: 6940915444
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@atermongroup.gr
http://www.atermongroup.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.