Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2018-2019 στα ΚΔΑΠ του Ατέρμονα

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Ατέρμονα
Το Τμήμα Επικοινωνίας των ΚΔΑΠ Ατέρμων καλεί τους ενδιαφερόμενους από την Πέμπτη 26/04/2018 να προσέλθουν στα γραφεία μας προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για τη διαδικασία συλλογής των δικαιολογητικών τα οποία είναι απαραίτητα να κατατεθούν προκειμένου να ενταχθούν στο ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2018-19 για τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή τόσο των παιδιών όσο και των γονέων στις Αθλητικές & Εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες.

Το ΚΔΑΠ Ατέρμων Παντελεήμονα, Κιλκίς λόγω της αυξανόμενης ζήτησης από την Πέμπτη 26/04/2018 ξεκινά τη διαδικασία των προεγγραφών για το ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2018-19 προκειμένου να βοηθήσει ατομικά τον κάθε ενδιαφερόμενο για τη σύνταξη του φακέλου και να λύσει οποιαδήποτε απορία. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση των προεγγραφών. 

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλ.επικοινωνίας 23410 64703

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.