Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Υποσχέσεις από τους “μικρούς” του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α'

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησε η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' (γεν. 2003 -2005) με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας (Πέλλα-Κιλκίς -Πιερία-Ημαθία) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου στο δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών 

Παρά τις σημαντικές απουσίες για διάφορους λόγους (εκδρομές σχολείων, ασθένειες) αλλά και τις ατυχίες με μικροτραυματισμούς που στοίχησαν , ευτυχώς μόνο βαθμολογικά, οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς που αγωνίστηκαν στο διασυλλογικό τα πήγαν υπέροχα προσφέροντας σημαντικά στην ομάδα.

Φυσικά, ξεχώρισε η εμφάνιση της δεκατετράχρονης Στέλλας Παρασκευά που τρέχοντας δίχως αντίπαλο στα 2000 μ, προσέθεσε ακόμη μια πρωτιά στο ενεργητικό της (μετά και τη νίκη στα 3000 μ στην κατηγορία Κορασίδων) και με 7'40''50 εξασφάλισε άνετα τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

Ένας μυικός σπασμός στα τελευταία είκοσι μέτρα της κούρσας των 300 μ ανάγκασε την Παναγιώτα Φαρμάκη να τερματίσει περπατώντας, στερώντας την από μια ακόμη πρωτιά σε ένα αγώνισμα που φιλοδοξεί να βρεθεί πολύ ψηλά φέτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Το ίδιο άτυχη και η ικανότατη σπρίντερ του ΓΑΣΚ Μαρία Ντουμανίδου που ο τραυματισμός της της στέρησε όχι απλά ενα πιθανό μετάλλιο στον αγώνα αλλά και τη δυνατότητα να προσφέρει τις ικανότητές της στη μικρή σκυταλοδρομία 4Χ80 των παγκορασίδων που αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης.

Αναλυτικά στο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς : Μαρία Ντουμανίδου με 11''70 & Γκαιταρεζάκη Φωτεινή με 12''84 στα 80 μ και 4Χ80 μ , Ελπίδα Αλερού στα 150 μ 23''06 , και οι δεκατριάχρονοι Άρης Χατζηβασιλείου στα 1000 μ με 3'36''22, Χριστίνα Λαζαρίδου στα 80 μ με 12''74 και 4Χ80 μ , Βασιλική Καραμανίδου στα 1000 μ με 3'42''65 και 4Χ80 μ , Εβελίνα Ζάμσα στο μήκος με 4,26 μ που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε ένα πρωτάθλημα μεγαλύτερης κατηγορίας αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες,

Με την εμφάνιση του αυτή το τμήμα στίβου του ΓΑΣΚ έδειξε, με τον πιο εμφατικό τρόπο, ότι και στην μικρή κατηγορία διαθέτει το έμψυχο δυναμικό για να συνεχίσει τον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών και σε αγωνίσματα πέρα από τους δρόμους ταχύτητας στους οποίους παραδοσιακά διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια.

Στον απόηχο του διασυλλογικού πρωταθλήματος στα Γιαννιτσά, η ικανοποίηση στις τάξεις του ΓΑΣ Κιλκίς είναι εμφανής και αυτό αποτυπώνεται στις δηλώσεις των προπονητών του αγωνιστικού Τμήματος Κώστα Μηναρετζή και Αφροδίτης Ζώγκα : “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών μας που κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κατάφεραν να διακριθούν. 

Θεωρούμε πως βαδίζουμε στους στόχους που βάλαμε σαν σύλλογος και συνεχίζουμε πλέον προσδοκώντας διακρίσεις και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του καλοκαιριού. Η κερκίδα ήταν γεμάτη από γονείς των αθλητών μας , η διοίκηση ήταν εκεί με τους εφόρους του στίβου και έβλεπε τα “παιδιά” της να κάνουν πραγματικά ωραίο αγώνα συνθέτοντας ένα ωραίο σκηνικό, έτσι όπως ταιριάζει στην ποιότητα της οικογένειας του ΓΑΣ Κιλκίς. 

Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον γιατί μας συμβαίνουν όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους, γιατί μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο ΓΑΣ Κιλκίς, δε σε κάνουν μόνο τα αποτελέσματα και οι βαθμοί. ”Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου