Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Διακρίσεις ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών στη Δράμα

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σταδίου της Δράμας οι αγώνες της Α' φάσης του 1ου ομίλου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Πέλλας, του Κιλκίς και των νομών Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης & 'Εβρου.

Με πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με πέντε αθλητές και κατέκτησε ένα χάκινο μετάλλιο και μια θέση στον τελικό στα σπριντ κάνοντας αισθητή την παρουσία της σε ένα πρωτάθλημα που είχε πολύ υψηλό επίπεδο και έντονο συναγωνισμό.

Ο 15χρονος Αλέξανδρος Αλερού , στην πρώτη του συμμετοχή στην κατηγορία των Ανδρών , κατέκτησε την 3η θέση στα 400 μ με 51''62 και έδειξε πως θα είναι στους μεγάλους πρωταγωνιστές στα Πανελληνία πρωταθλήματα της κατηγορίας του το καλοκαίρι.

Η πολύ καλή προσπάθεια του 18χρονου Παναγιώτη Αρβανιτίδης στον προκριματικό που με 11''37 σημείωσε φετινό ατομικό ρεκόρ παίρνοντας άνετα την πρόκριση για τον τελικό δεν είχε συνέχεια, αφού ένας μυικός τραυματισμός του στέρησε τη δυνατότητα να συμμετάσχει και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την επίδοση του. Στο ίδιο αγώνισμα ο Παναγιώτης Μουτσουρίδης προσπάθησε αλλά το 12''18 που σημείωσε, με ελάχιστες προπονήσεις, δεν αντιπροσωπεύει τις μεγάλες δυνατότητες του.

Η νέα γενιά των δρομέων παρατεταμένης ταχύτητας δείχνει να βρίσκει μέσα από τους αγώνες το δρόμο της και να βελτιώνεται με τον συναγωνισμό αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες . Έτσι, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο 17χρονος Δημήτρης Καραμανίδης με 56''06 και ο Χαρίλαος Παπαδόπουλο με 63''15 στα 400μ.

Τα προβλήματα σύνθεσης (λόγω τραυματισμών και απουσιών Αρβανιτίδης, Νάνος, Μουτσουρίδης) δεν επέτρεψαν δυστυχώς, τη συμμετοχή της σκυταλοδρομίας 4Χ100 των Ανδρών που είχε σημαντικές δυνατότητες διάκρισης.

Η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαΐου στην Καβάλα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.