Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Δήμος Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε η καταχώρηση των οικιστικών περιγραμμάτων

Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των ορίων οικισμών του Δήμου Κιλκίς, σε ότι αφορά τους δασικούς χάρτες και μάλιστα πολύ νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία που έχει θέσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 


Το έργο των οικιστικών περιγραμμάτων περαιώθηκε κατ' εφαρμογήν του άρθρου 23 του Ν. 3889/10 σε 120 οικισμούς του Δήμου Κιλκίς, από την Υπηρεσία Δόμησης, βάσει αυστηρού χρονοδιαγράμματος, κατά τη διάρκεια του οποίου έγινε η επεξεργασία και καταχώρηση των ορίων των οικισμών, μελετών επέκτασης που είναι σε εξέλιξη και τοπικών ρυμοτομικών σχεδίων. 

Για το σκοπό αυτό άλλωστε η Υπηρεσία Δόμησης είχε προμηθευτεί έγκαιρα το απαραίτητο λογισμικό για να αναρτήσει τα όρια των οικισμών σε ειδική ψηφιακή πλατφόρμα.

Η ανάρτηση των ορίων των οικισμών του Δήμου Κιλκίς περαιώθηκε στις 12.04.2018 (πολύ νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία της 15ης Μαϊου που ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας), οπότε και ενημερώθηκε αρμοδίως η εταιρία ''Κτηματολόγιο Α.Ε.'' προκειμένου να προβεί στις δικές της ενέργειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου