Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Ο Εσπερινός της Αγάπης – Χριστός Ανέστη

Ανακοίνωση Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
«Πάσχα ἱερόν ἡμῖν σήμερον ἀναδέδεικται, Πάσχα καινόν ἅγιον, Πάσχα μυστικόν, Πάσχα πανσεβάσμιον, Πάσχα Χριστός ὁ Λυτρωτής, Πάσχα ἄμωμον, Πάσχα μέγα. Πάσχα τῶν πιστῶν, Πάσχα τό πύλας ἡμῖν τοῦ Παραδείσου ἀνοίξαν, Πάσχα πάντας Ἁγιάζον πιστούς».

Τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα 8 Απριλίου 2018 στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, ο Εσπερινός της Αγάπης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Το Ευαγγέλιο διαβάστηκε στις εξής γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Λατινικά, Ποντιακά, Αραβικά και Τούρκικα.

Οι συμμετέχοντες στην Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης βίωσαν τη βεβαιότητα της ελπίδος και της προσωπικής αναστάσεως, με την καρδιά όλων να “πλημμυρίζει” από ανεκλάλητη χαρά για το μέγα της Πίστεως μήνυμα που φέρνει η Ανάσταση του Κυρίου ημών και Σωτήρα Ιησού Χριστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.