Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Κατέκτησε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Στην 2η θέση κατέληξε η ομάδα Παγκορασίδων του Αίαντα με την λήξη που Πρωταθλήματος Παγκορασίδων.

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα του Αίαντα αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο Πιερικό Κατερίνης.

Η απουσία λόγω τραυματισμού της έμπειρης αθλήτριας Κώστογλου Σοφία ήταν φανερή, οι αθλήτριες του Αίαντα αγωνίστηκαν με πάθος αλλά η ομάδα του Πιερικού ήταν ανώτερη αγωνιστικά και πήρε τη νίκη με 3-0 σετ (25-16, 25-13, 25-17).

Σύνθεση ομάδας: Κώστογλου Σταυρούλα, Γεωργιάδου Δόμνα, Λυρτζή Μάρθα, Καναρίδου Νατάσα, Μωυσίδου Αναστασία, Ποπονίδου Χριστίνα, Μαρουλάσοβα Μαρία, Καμπούρη Άννα, Εμμανουηλίδου Κυπαρισσένια, Βαμβάκα Βάια, Βαμβάκα Ειρήνη

Η προπονητική ομάδα του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες για την κατάκτηση της 2η θέσης, μία ακόμη διάκριση στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου που φανερώνει πως η προπονητική διαδικασία που ακολουθεί ο σύλλογος φέρνει αποτελέσματα δημιουργώντας ανταγωνιστικές ομάδες σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Οι Εγγραφές συνεχίζονται στις ακαδημίες του συλλόγου για κορίτσια από 6 ετών και άνω.

Πληροφορίες: Αβραμίδης Ανδρέας Τ. 6972030876
F: facebook.com/aias.kilkis.volleyball

Η μεγάλη οικογένεια του βόλεϊ σας περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.