Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Χρυσό μετάλλιο για τον "Άθλο" Κιλκίς, στο G1 Open Tae kwondo Tournament στην Σόφια της Βουλγαρίας

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 3-4 Μαρτίου 2018 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το G1 Open Tae kwondo Tournament στην Σόφια της Βουλγαρίας στο κλειστό στάδιο ASICS ARENA. 

Η συμμετοχή των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη με χώρες από όλο τον κόσμο αφού μέσα από αυτό το πρωτάθλημα παίρνουν οι αθλητές βαθμολογία κατάταξης για την συμμετοχή τους στην ολυμπιάδα. 

Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί αγώνες. Αγώνες από αθλητές Παγκόσμιους και Ολυμπιονίκες, κάνοντας τον ανταγωνισμό αλλά και το επίπεδο του θεάματος πολύ υψηλό. 

Από τον αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν τρεις αθλητές οι παρακάτω:

1. Ο Νικολαΐδης Γιώργος στην κατηγορία +65 ηλικίες 2004-2005 οπού κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο μετά από τρεις δύσκολους αγώνες καταφέρνοντας με την εμπειρία του αλλά και με προσεγμένους χειρισμούς εντός παιχνιδιών να κερδίσει και τα τρία ματς χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα κερδίσει την κατηγορία αλλά και την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση. 

2. Η Τσαρτσάλη Χρυσή στην κατηγορία -55 ηλικίες 2004-2005 πραγματοποιώντας έναν πολύ δυνατό αγώνα, χάνοντας όμως στα σημεία 13-11 πάρα του γεγονότος ότι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ σε όλο τον αγώνα και χάνοντας το προβάδισμα τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα λόγο λαθών που οφείλονταν στο άγχος.

3. Ο Τσαρτσάλης Κων/νος στην κατηγορία +65 ηλικίες 2004-2005 όπου συμμετείχε με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ στην οποία επιλέχθηκε το προηγούμενο έτος από τις συνεχείς διακρίσεις του στα προκριματικά πρωταθλήματα, κερδίζοντας έτσι την δυνατότητα να εκπροσωπήσει τα εθνικά μας χρώματα με την ομάδα της Ένωσης Βορείου Ελλάδος. Στον αγώνα παρά την πολύ καλή εμφάνιση του δεν κατάφερε να διακριθεί χάνοντας στα σημεία από έναν έμπειρο αθλητή.

Την αποστολή ακολούθησαν ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κώστας, οι συνοδοί Νικολαΐδης Παναγιώτης και Βαλαβάνη Ρούλα αλλά και ο αρχηγός ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος όπου συμμετείχε στο πρωτάθλημα ως Γιατρός του Σωματείου δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές, της γρήγορης και ταχείας αποκατάστασης μικροτραυματισμών τους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε: «Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μου, αφού καταφέραμε να αποσπάσουμε ένα χρυσό μετάλλιο σε ένα πρωτάθλημα που το επίπεδο είναι το υψηλότερο που θα μπορούσε τύπου G1 μέσα από το οποίο οι αθλητές λαμβάνουν βαθμολογία για την ολυμπιάδα. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια τους και την εκπροσώπηση του σωματείου και των εθνικών μας χρωμάτων άξια».

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές του συλλόγου καλούς αγώνες για το μέλλον με νίκες. Ο αρχηγός ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος ευχαρίστησε τους γονείς και συνόδους για την βοήθεια υποστήριξη αλλά και υπομονή που επέδειξαν στους αγώνες.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.