Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Με μεγάλη συμμετοχή η Ημερίδα Διατροφής στην Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ενημέρωσης για θέματα Διατροφής και Αθλητικής συμπεριφοράς στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.

Η Επιστημονική Ομάδα του Δικτύου Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ πραγματοποίησε διάφορα διαδραστικά παιδαγωγικά παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά ενημερώθηκαν για τις σωστές διατροφικές συνήθειες του αθλητή.

Παράλληλα μύησαν τους μικρούς αθλητές στην σωστή αθλητική συμπεριφορά καλλιεργώντας τις έννοιες και τις αξίες του Σεβασμού, της Ομαδικότητας, του Δίκαιου Παιχνιδιού και τις Αποδοχής.

Θυμίζουμε ότι στο Δίκτυο των ‘’Χρυσών Ακαδημιών’’ έχουν καταφέρει να ενταχθούν μόλις 125 Ακαδημίες Πανελλαδικά, πληρώντας κάποια αυστηρά ποιοτικά χαρακτηριστικά που αφορούν την αρτιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, την άρτια εκπαίδευση του εκπαιδευτικού προσωπικού κ.ά.

Η επόμενη συμμετοχή σε εκδήλωση των ‘’Χρυσών Ακαδημιών’’ θα είναι στις 22 Απριλίου στο Καυταντζόγλειο Στάδιο όπου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο ετήσιο Φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.