Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Αποκριάτικο πάρτι και παρέλαση καρναβαλιστών στο Κιλκίς - Videoς, φωτογραφίες


Με ένα χαρούμενο πολύχρωμο πάρτι που στήθηκε στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου και είχε ως πρωταγωνιστές τους ''Μασκαράδες με καπέλα'' γιόρτασε το περασμένο Σάββατο ο Δήμος Κιλκίς μαζί με τους δημότες του το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς.

Μασκαράδες και πλήθος κόσμου ξεφάντωσαν υπό τους έντονους αποκριάτικους μουσικούς ρυθμούς ενώ το πρωί της ίδιας μέρας αναβίωσε στην πλατεία Ειρήνης το θρακιώτικο έθιμο ''Καλόγερος'' από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο Βαπτιστή.

Την Κυριακή, ομάδες καρναβαλιστών από τις Καστανιές, τον αθλητικό σύλλογο ''Άθλος'', τους δρομείς υγείας, τα κρουστά Άιντος, τους Άνω Αποστόλους τον περιβαλλοντικό σύλλογο περιπατητών Κιλκίς, την ομάδα ΚΔΑΠ “Αλέξανδρος”, την ομάδα ΚΔΑΠ Kinesis, τον ιππικό όμιλο, το Μ.Ο.Κ., και ομάδες από σχολές χορού και γυμναστήρια, κρατώντας ακμαίες τις δυνάμεις τους, με αφετηρία την πλατεία Ειρήνης παρέλασαν πεζοί και με άρματα επί της 21ης Ιουνίου και κατέληξαν στην αναπλασμένη περιοχή του Πάρκου – Κήπου. 


Οι συμμετέχοντες το καταδιασκέδασαν και ευχήθηκαν σε όλους Καλή Σαρακοστή.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα με μεγάλη επιτυχία σε Δροσάτο και Γαλλικό με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς ενώ τα Κούλουμα γιορτάστηκαν σε Άνω Αποστόλους και Επτάλοφο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου