Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Συμμετοχή Κδαπ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής

Δελτίο τύπου Κδαπ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος
Την Κυριακή 25/2/2018 διεξήχθησαν στο ANATOLIA COLLEGE οι προκριματικοί περιφερειακοί αγώνες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. 

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν ''Εποικισμός στον Άρη" και η ομάδα με τους ''Ρομποτίστες'' του Κδαπ Παιδόκοσμος- Άλέξανδρος όχι μόνο συμμετείχε, αλλά προκρίθηκε και στον δεύτερο γύρο και κατατάχθηκε στις είκοσι καλύτερες συμμετοχές της Κεντρικής Μακεδονίας μεταξύ περισσότερων των πενήντα ομάδων. 

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας Γιάννης Αθανασιάδης, Παντελής Αρβανιτίδης, Χαράλαμπος Ασλανίδης, Βικτωρία Βασίλη, Μαρία Δραγούτσου, Βενιαμίν Καραμούκης και τους ευχαριστούμε θερμά για το όμορφο ταξίδι που κάναμε παρέα τις τελευταίες βδομάδες και για τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε. 

Ευχαριστούμε πολύ και τους γονείς των παιδιών μας για τον ενθουσιασμό με τον οποίο αγκάλιασαν την προσπάθεια μας, για την υποστήριξη τους και την όμορφη Κυριακή που περάσαμε μαζί τους με πολύ συγκίνηση. 

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ και στην καθηγήτρια Ρομποτικής μας Κυριακή Τραντούδη που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε όχι μόνο να καταστήσει την Ρομποτική αγαπημένη δράση των παιδιών, αλλά εργάζεται καθημερινά με μεγάλο ζήλο, ενθουσιασμό και αγάπη για τα παιδιά. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η χαρά της πρόκρισής μας στους 20 καλύτερους της Κεντρικής Μακεδονίας δεν θα ήταν η ίδια χωρίς την ταυτόχρονη πρόκριση του 1ο και του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. 

Συγχαίρουμε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και των δύο σχολείων και στέλνουμε όλη μας την αγάπη και θετική ενέργεια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς που κατατάχθηκε στην τελική δεκάδα και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό στην Αθήνα. 

Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας Καλή Επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.