Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Στο κλίμα των αποκριάτικων γιορτών το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κιλκίς

Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς το πρωί της Τσικνοπέμπτης, 08/02/2018, στο μουσικό κέντρο ''Θέατρο'' στην πόλη του Κιλκίς. 

Στην καθιερωμένη αποκριάτικη γιορτή συμμετείχαν επίσης τα παιδιά από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Ν. Κιλκίς και για πρώτη φορά οι περιθαλπόμενοι του πρώην Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς του Κέντρου Κοινωνική Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος με τους μικρούς καρναβαλιστές και τους ηλικιωμένους να συμμετέχουν σε πολλές εκπλήξεις με χορό και τραγούδι υπό την μουσική υπόκρουση της ορχήστρας του Ηλιάδη Παναγιώτη από το Δροσάτο.

Την Κυριακή 18/02/2018, παιδιά από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ έδωσαν το παρών τους, με εορταστική πάντοτε διάθεση, στην παρέλαση των καρναβαλιστών που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού με τη συμμετοχή και άλλων τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.