Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Είδαν το Πανεπιστήμιο εκ των έσω

Ανακοίνωση Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Fibonacci 
Ποια σχολή μου ταιριάζει; Τι να σπουδάσω για να έχω μια καλή επαγγελματική αποκατάσταση; Πως λειτουργούν τα πανεπιστήμια;


Πού βρίσκουν εφαρμογή όλα όσα μαθαίνουμε; 

Αυτές είναι μερικές από τις πιο ουσιαστικές απορίες των μαθητών του λυκείου. 

Το φροντιστήριο Fibonacci αναλογιζόμενο την ευθύνη απέναντι στους μαθητές του και προσπαθώντας να βοηθήσει αυτούς να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη άποψη για τον τρόπο λειτουργίας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης διοργάνωσε την Τρίτη 20/2 εκπαιδευτική εκδρομή σε κάποια από τα σημαντικότερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) της Θεσσαλονίκης. 

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία για πρώτη φορά να γνωρίσουν το χώρο των σχολών (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ) και να διαπιστώσουν από κοντά τον τρόπο δουλειάς τους. 

Επίσης δόθηκε η δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εργαστηριακά μαθήματα όπου βοήθησε τους μαθητές να παρατηρήσουν όλα όσα μαθαίνουν σε θεωρητικό επίπεδο πως βρίσκουν εφαρμογή.

Τέλος οι καθηγητές των σχολών απάντησαν σε απορίες των μαθητών και ενημέρωσαν αυτούς όσον αφορά τις απαιτήσεις των σχολών και τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών που απαιτούνται για μια καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο facebook. frontistirio fibonacci.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.