Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

Την αγάπη τους προσέφεραν απλόχερα, στους περιθαλπόμενους του Γηροκομείου Κιλκίς

Την αγάπη τους προσέφεραν απλόχερα, με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ομάδες συμπολιτών, προσφέροντας, δώρα, γλυκά, ευχές και έψαλαν τα κάλαντα, στους περιθαλπόμενους του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.).

Η διεύθυνση, οι εργαζόμενοι και οι περιθαλπόμενοι του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.) τους δέχθηκαν με αγάπη για την προσφορά τους και εξέφρασαν τις ευχαριστίες.

1. Στους μαθητές του ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα τα μέλη του τμήματος κομμωτικής που έκαναν δωρεάν περιποίηση στους περιθαλπομένους του Παραρτήματος την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017.

Στο 5ο Δημοτικό σχολείο για τα δώρα τους, τα τραγούδια και τα κάλαντα που έψαλλαν στους ηλικιωμένους την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017. 


Στο ΕΠΑΛ Κιλκίς και συγκεκριμένα τα μέλη του τμήματος Βρεφονηπιαγωγών που παρουσίασαν δρώμενο με θέμα τα Χριστούγεννα, έψαλλαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα με συνοδεία μουσικής και προσέφεραν χριστουγεννιάτικα σπιτικά εδέσματα, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017. 

Στην μπάντα της 71η Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Πεζικού της Νέας Σάντας που έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και της Πρωτοχρονιάς, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017. 

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς πολυμελής ομάδα περίπου 50 ατόμων, από τα κατηχητικά τμήματα της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου