Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Κιλκισιακός: Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και αυτό αποδείχθηκε τη Κυριακή στο Παλαιοχώρι, με τον Κιλκισιακό να ηττάται με 2-0 από τον τοπικό Άρη. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είχε πολύ καλή απόδοση και δικαιούνταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας βάσει των ευκαιριών που είχε στο ενεργητικό της.

Οι γηπεδούχοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί, μιας και στις δικές τους φάσεις κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 31’ ο Κωτάκης με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ για το Παλαιοχώρι. 

Με τη σέντρα ο Κιλκισιακός έφτασε μια ανάσα από το 1-1 όμως ο Προβατίδης ηττήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Παλαβράκη.

Δεύτερη φάση και δεύτερο γκολ για τον Αρη στο 39’ αυτή τη φορά με τον Καρλόπουλο. Και πάλι ο ΑΟΚ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα, με τον Παπαδημητρίου να χάνει το τετ-α-τετ και τον Προβατίδη στην επαναφορά να στέλνει τη μπάλα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κιλκισιακός πίεζε για το τέρμα που θα του έδινε ξανά τη δυνατότητα να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα. Νέες ευκαιρίες με Σαβελίδη, Καθάριο και Παπαδημητρίου, όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο θα μπορούσε να μειώσει όμως ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι για χέρι στη περιοχή των γηπεδούχων. Στα τελευταία λεπτά το Παλαιοχώρι βρήκε χώρους στο γήπεδο και δημιούργησε δύο σημαντικές στιγμές.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Καρασίμος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ιορδανίδης (89΄ Μπελίτσας), Δοξάκης (70΄ Δρόσος), Σαβελίδης, Ηλ. Προβατίδης, Παπαδημητρίου, Μοσχάκης, Καθάριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.