Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Γεωργαντάς: "Μεγάλη επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με διθυραμβικό τρόπο ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης κατάφερε να δώσει 50.000€ ώστε να γίνει η μετακόμιση του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς στο νέο κτίριο. Πραγματικά τεράστια επιτυχία για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει αυτή την άθλια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα κατάφεραν παρά τις « αντιδράσεις και τα εμπόδια που διάφοροι φορείς και πρόσωπα έβαλαν στην πορεία μετεγκατάστασης του τμήματος». Φαντάζομαι ότι οι συντάκτες του κειμένου θα δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία για αυτά που καταγγέλλουν γιατί διαφορετικά θα είναι πλην των άλλων και κοινοί συκοφάντες. 

Εγώ ως Βουλευτής Κιλκίς με δύο τροπολογίες μου που γίνανε δεκτές μία επί Νέας Δημοκρατίας και μία πριν ένα χρόνο περίπου προσπάθησα και θεωρώ ότι συνέβαλα στην επίλυση του προβλήματος. 

Κάποιοι άλλοι πανηγυρίζουν όψιμα αντί να ενδιαφερθούν για το βασικό ζητούμενο του δευτέρου τμήματος. Ταυτόχρονα δεν έχουν τίποτα να πουν ούτε για την απένταξη του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς ούτε για την ακύρωση της δρομολογημένης λύσης για τις Δικαστικές Υπηρεσίες.

Ευτυχώς για το λαό του Κιλκίς δεν θα χρειαστούν τρία ακόμη χρόνια για να πανηγυρίσουν κάποιοι για άλλες 50.000€. Οι εκλογές δεν αργούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου