Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (8/12/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με εντός έδρας αγώνα ολοκληρώνει ο Κιλκισιακός Β΄ τον πρώτο γύρο του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας, μιας και στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου υποδέχεται στο Σταυροχώρι τον Ηρακλή Φύσκας.

Στόχος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Θωμά Σαραφίδη είναι μόνο η νίκη που θα τους βάλει και πάλι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, όμως σίγουρα χρειάζεται προσοχή και αυτοσυγκέντρωση και στα ενενήντα λεπτά της αναμέτρησης.

Το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, και καλό θα είναι ο φίλαθλος κόσμος του ΑΟΚ να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει το αύριο του Κιλκισιακού.

Για ακόμη μια νίκη τα κορίτσια
Τη Κυριακή στις 3 το μεσημέρι η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού υποδέχεται τον Α.Ο. Θράκης στο Δημοτικό Στάδιο για τη τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα του Λάζαρου Δελήπαλτα θέλει να συνεχίσει το απόλυτο των νικών, κόντρα στο καλό σύνολο της Αλεξανδρούπολης. Προβλήματα δεν υπάρχουν και τα κορίτσια θα παραταχθούν με στόχο το τρία στα τρία.

Αγώνες στο Πολύκαστρο για τα πιτσιρίκια του Κιλκισιακού
Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, που θα λάβει μέρος με όλα της τα τμήματα στο τουρνουά της Α.Ε. Πολυκάστρου.
Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδες και Παίδες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα όμορφο γήπεδο και να χαρίσουν πλούσιο θέαμα σε γονείς και συνοδούς.

Θα λάβουν μέρος επίσης εκτός από την ΑΕΠ, ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων, η Νίκη Ευκαρπίας και ο Ντίνος Κούης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.