Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της (ΠΟΚ), ο Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 20-21-22/10/2017 ημέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της (ΠΟΚ) στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα άνω Λιόσια στην Αθήνα. 

Πρωτάθλημα του οποίου οι διακριθέντες αθλητές μοριοδοτούνται από την Γ.Γ.Α. για την εισαγωγή τους στην ανωτάτη εκπαίδευση. Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα που ανήκουν στην Γ.Γ.Α. και στην Πανελληνια Ομοσπονδία Κικμποξιγκ (ΠΟΚ). 

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη με τον αριθμό των αθλητών να ξεπερνά τους 1500 στον αριθμό και το επίπεδο των αγώνων να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με δυο αθλητές, τους Ανανιάδη Σίμο στην κατηγορία εφήβων στυλ low kick στα κιλά -67 όπου κατάφερε να αποσπάσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του και την Αϊβαζίδου Αναστασία στην κατηγορία νεανίδων στυλ low kick στα κιλά -56 όπου κατετάγη στην 5η θέση.

Μέτα το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε: "Είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών μας που με προσπάθεια και οικονομικό κόστος κατάφεραν να παραστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΠΟΚ, να εκπροσωπήσουν την πόλη μας αλλά και να διακριθούν αποσπώντας μετάλλιο. Συγχαρητήρια λοιπόν στους αθλητές μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.