Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Τρία στα τρία φιλικά ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η... περιπέτεια συνεχίστηκε και τελικά ο Κιλκισιακός υποδέχθηκε τη Νεάπολη το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο. Ο ΑΟΚ πέτυχε το τρία στα τρία στα φιλικά μιας και επιβλήθηκε με 2-1.

Σε γενικές γραμμές από το 25' και μετά οι ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Υφαντίδη έβγαλαν τους αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο, έχασαν πέναλτι με τον Μοσχάκη στο 30' που κατέληξε στο δεξί δοκάρι, και αφού πρώτα ο Ματεντζίδης είχε καλή στιγμή, στο 45' ο Πιπερτζής με μονοκόματο σουτ μέσα από τη περιοχή πέτυχε το 1-0.

Γρήγορη ανάπτυξη για τον Κιλκισιακό στην επανάληψη, που είχε συνεχώς τη μπάλα στα πόδια του, και κατάφερε αρκετές φορές να σπάσει τη κλειστή άμυνα των φιλοξενούμενων.

Σε μια τέτοια περίπτωση ήρθε και το δεύτερο γκολ, με τους Σαβελίδη και Παναγιωτόπουλο να συνεργάζονται άψογα, και τον πρώτο με καρφωτή κεφαλιά να "γράφει" το 2-0 στο 63'.

Η ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη παρά τις πολλές αλλαγές δεν επηρεάστηκε, είχε καλές στιγμές με τους Παναγιωτόπουλο, Σαβελίδη και Νούκα, και κυκλοφόρησε μπάλα στα τελευταία λεπτά. 

Στη τελευταία φάση του αγώνα οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκλεψαν τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και έφτασαν στη μείωση του σκορ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ιωαννίδης, Νικολαΐδης, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Πιπερτζής, Μοσχάκης, Δρόσος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κολιοφούκας, Παναγιωτόπουλος, Σαβελίδης, Ρετσινάς, Τοπαλίδης, Αναστασιάδης, Πασχαλίδης, Νούκα, Κουραλίδης, Παρπουτσής, Πολύζος και Καρασίμος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.